Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményed arról, hogy...

Mi a véleményed arról, hogy sokan igénytelennek tartják, ha valakinek natúr körmei vannak?

Figyelt kérdés
Én már hallottam ilyen megnyilvánulást nőtársaimtól. Mostmár ez is olyan alap dolognak fog számítani, mint a szőrtelenítés? Persze, nekem is tetszenek a szép körmök, de én nem szoktam eljárni körmöshöz. Itthon elvégzem az alap dolgokat és ennyi.
2021. márc. 4. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én még ilyet nem is hallottam, de nem is nagyon érdekelne, ha valaki ezt gondolná. Nekem így tetszik, natúran és rövidre vágva, sokkal kényelmesebb is nekem. Nem érdekel ki mit gondol.
2021. márc. 4. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

9-es,amikor mma-ra jartam evekig (lanyok es fiuk is jarnak kuzdosportra Pesten) ,akkor a tobbi csajnak hosszu mukorme volt. Nekem 1 mm-esre reszelt vorosre lakkozott kormom. Es sajnos a ket mukormos csaj sokkal jobban utott, mint en. Beleszedultem . 😂😂

Amikor sajat kormom volt,minden nap festettem,megis olyan apolatlan letoredezett volt a lakk rajta. Utaltam.

Lehet rovid mukormot is csinalni testszinuben pl.

2021. márc. 4. 23:33
 13/16 anonim ***** válasza:
95%
Jobban szeretem ha egy nő minél természetesebb.
2021. márc. 5. 07:32
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi igénytelen nőt egy helyen...
2021. márc. 5. 20:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség.Imádom a szép hosszú körmöket,lehet mű is.De az ápoltság fontosabb,szóval nincs baj a natúrral sem.
2021. márc. 6. 21:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként azt vallom, hogy a legjobb ha egy nőnek hosszúra növesztett természetes körme van, mindenféle festék és lakk nélkül, natúran. Attól szebb nincsen!

30F

2021. máj. 25. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!