Az miért van hogy az emberek a Home Office miatt hőzöngnek, de a munkakörülmény és a pénz miatt nem?
Figyelt kérdés
Nem értem. Pl. nézzünk néhány gyárat 12 órázás, nem mehetsz wc-re amikor akarsz meg sok munkahelyen így van. Meg a sok adó,stb. A vendéglátósokat megértem.2021. febr. 22. 18:53
1/10 anonim válasza:
Mert a gyári melósnak a gyár az egyetlen lehetősége.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkorse ertem
2021. febr. 22. 18:56
3/10 A kérdező kommentje:
Nem lehet jobb munkakörülmenyert sztrájkolni?
2021. febr. 22. 18:56
4/10 anonim válasza:
Gyári munkásként nem. Örülj, hogy nem fektetnek be robotokba, hanem megfizetik az emberi munkát.
5/10 A kérdező kommentje:
Meg a túlórázások
2021. febr. 22. 19:02
6/10 A kérdező kommentje:
"Mert a gyári melósnak a gyár az egyetlen lehetősége."
Attól még felemelhetik a szavukat.
2021. febr. 22. 19:02
7/10 anonim válasza:
Oké, emeljék fel a szavukat. A főnök meghirdet x állást y munkakörre, másnapra kibasz mindenkit, majd az újoncok elvégzik a munkát boldogan.
8/10 anonim válasza:
Sajnos ez olyan, hogy kollektíven "alacsony" a bérezés az egész országban. Aztán hiába sztrájkolsz, ha mellette máshol em keresel jobban a munkát viszont elvégzik helyetted.
9/10 A kérdező kommentje:
Ezért is kéne tüntetni
2021. febr. 23. 18:28
10/10 anonim válasza:
De mi a halálért szeretnél tüntetni? Jobb lenne, ha kirúgnának mindenkit és robotokkal végeznék el a gyári munkát? Mert sokkal olcsóbb, ha nem számítjuk a befektetést, illetve 24 órában dolgoznak, nem járnak hugyozni meg cigiszünetre, és ők tüntetni sem fognak (legalábbis amíg nem eléggé fejlettek lol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!