Az én hibám, hogy nem tartozom sehová vagy csak a körülményeké? 19F
Szerintem nem a te hibád, csak így alakult. Akkor lenne a te hibád, ha egy kiállhatatlan ember lennél, de mivel voltak internetes barátaid, tuti nem erről van szó. Egy elviselhetetlen embert a neten is hamar lepattintanak, ott sem barátkozik az olyannal senki.
Igazából még nem vagy lemaradva a nagy barátságokról, nagyon fiatal vagy. A bulizások meg az egyetemen lesznek majd igazán, csak legyél nyitott a körülötted lévő emberek felé. Arra gondolj mikor bekerülsz az új közegbe, hogy ők még nem ismernek, olyannak fognak megismerni amilyennek mutatod magad. Tiszta lappal indulsz.
A gyerekkori barátságokkal úgyis az történik hogy szétnőnek a felek, mindenki rengeteget változik mire felnő, tök más lesz az érdeklődési körük, teljesen más emberek lesznek. Egyetlen gyerekkori barátommal sem maradt meg a kapcsolatom mert másfelé vitt minket az élet.
3
Eléggé egyszerű a képlet. Neten nem a saját személyiségedet adod. Ezért butaság chat alapon ismerkedni, olyankor a gondolataidat tömörítened kell, hiányzik a hangsúly, az irónia/szarkazmus nem egyértelmű, röviden nem helyettesíti a valódi, IRL szocializációt.
#4 esnek igaza van.
Ugyanilyen vagyok mint a kérdező csak egy kicsit más tulajdonságokkal. A lényeg, hogy interneten mindenki a legjobb, legaranyosabb embernek ismert meg akivel bárki barátkozna, de amikor élőbe ismerkedtem akkor mindenkitől megkaptam, hogy egy bunkó paraszt vagyok.
Bár néhány lánynak bejöttem a gimiben annak ellenére, hogy vagy 660x megrígattam őket a taplóságom miatt de sosem tudtak lepattani rólam. Élvezték, hogy gyalázom őket.
Én nem úgy fogalmaznék, hogy a te hibád, hanem, hogy rajtad múlik.
Nem lehet a körülményekre fogni, azonban az, hogy a szüleid sem barátkoznak senkivel, sajnos előre vetítette ezt. Egyrészt örökölted a természetüket, másrészt nem láttál jó példát a társas kapcsolatok kiépítésére, ápolására.
Egyetemen is találhatsz társaságot, de valahogy dolgoznod kellene magadon, különben ugyanúgy elszállnak azok az éveid is magányosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!