Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy tettétek túl magatokat...

Hogy tettétek túl magatokat rajta ha nagyon beégtetek valaki előtt?

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 11:12
 1/9 anonim válasza:
Hát először kínosan éreztem magam nyilván de utána rájöttem, hogy lehetne rosszabb is. Mindig lehetne rosszabb. És valószínű úgyis elfelejti majd.
2021. febr. 19. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Én heti szinten beégetem magam valami miatt :D nagyon sokáig rosszul éreztem magam miatta, de az a mondat segít ilyenkor, hogy leszarom, gondoljon bárki bármit, minek törődjek mások véleményével?
2021. febr. 19. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy arra gondolok, hogy idővel elfelejti, meg tudom, hogy ami történt, engem nem jellemez (normal esetben ezt a masik fél is tudja, ha nem akkor meg még annyi időt se érdemes rászánni), meg bárkivel megtörtenhetett volna.
2021. febr. 19. 11:34
 4/9 Metionin ***** válasza:
Mindig arra gondolok, hogy az illető hamarabb el fogja felejteni mint én. Általában az égést elszenvedő fél az aki ezen rugózik, aki csak tanúja volt, annak van jobb dolga is, tapasztalataim szerint ők már azt se tudják hogy ki vagyok míg én még mindig visszajátszom a történteket elalvás előtt.
2021. febr. 19. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy mások is beégetik maguk, és ez normális.
2021. febr. 19. 11:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Én egész osztály előtt égtem be, láttam a fejükön hogy mennyire gáznak és furának gondolnak, még a tanár is, ezt tutira nem fogja elfelejteni senki:(
2021. febr. 19. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el ilyenkor az a legjobb, ha teljes mértékben leszarod, hogy mit gondolnak - meg amúgy is. Ha én visszamenőleg adhatnék a sulis énemnek tanácsot, akkor az ez lenne: szard le mindenki véleményét. Ne aggódj azon, hogy mások mit gondolnak rólad, pár év múlva ez csak egy vicces sztori lesz neked, és fogod majd a fejed, miért érdekelt téged akkor ez ennyire.
2021. febr. 19. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy emlékeztetsz! :D Velem történt 2 olyan dolog is, amit még élek nem felejtek el, sok évvel ezelőtt történt mindkettő, de ha belegondolok ugyanúgy ég a fejem miatta. :D
2021. febr. 19. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Más meg előttem égett be már nagyon. De az az igazság, hogy a legtöbb ilyenre nem is emlékszem már.

Akkor a másik fél miért emlékezne az én égésemre?

Emberek vagyunk, néha hibázunk, csinálunk vagy mondunk ostoba dolgokat. Tanulunk belőle, és megyünk tovább.

2021. febr. 19. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!