Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket "érdekel", ha Facebook...

Titeket "érdekel", ha Facebook-on azt látod, hogy kevesebb ismerősöd van, mert valaki letörölt?

Figyelt kérdés

Nem értem miért, de ha kiteszek valamit, akár kép, vagy történet, mindig azt látom, hogy 1-2 ismerőssel kevesebb van.

Titeket megérint az ilyen? Vagy nem érdemes ezzel foglalkozni?

Mit gondoltok?

2021. febr. 11. 16:31
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem érdekel
Érdekel
Utána is szoktam nézni, hogy vajon ki törölt le
54 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Igen, ilyenkor mindig a sarokba állok és ostorozom magam.
2021. febr. 11. 16:34
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Nekem az fontos hogy barátaimmal, szeretteimmel tudjak kapcsolatot fennt tartani és nem érdekel a sok haszontalan lelki hulladék ember. A tömeg. A harc helyett én a családot válassztom régen lecsaptak volna árulóként ha nem a királyt szolgálnám, de szerencse nem középkorban élünk. Lehet szavazni és lehet nem szavazni.
2021. febr. 11. 16:35
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem, de látom te egy igazi Sherlock vagy.
2021. febr. 11. 16:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sose nézem, hány ismerősöm van. Mármint mire megnézem a profilom, már rég elfelejtettem h mennyit láttam előtte. :D

Időnként én is szelektálok... Meg lehet, hogy valaki törli magát ilyen-olyan okból, és újraregel, szóval ezt annyira nem venném fel, ha azt látnám, hogy egyel kevesebb. Ki tudja mi történt. Az rosszabb, mikor valaki rámír, hogy miért jelöltem meg, én meg az életben nem láttam a profilját, nem hogy megjelöltem volna. Ilyeneket is csinált a fész egy időben, érzékeny búcsút vettünk egymástól az emberkével aztán jónapot. :)

2021. febr. 11. 16:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Alapból kevés ismerősöm van (kb 35) és még ebből is tudnék törölni😂 Plusz nem posztolgatok a falamra minden hülyeséget. Kb fél évente cserélek egy profil képet, évente egy borítót és ennyi.
2021. febr. 11. 17:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom hány ismerősöm van.
2021. febr. 11. 17:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Max akkor érintene meg, ha a közeli barátaim közül tenné valamelyik szó nélkül, egyéb esetben nem tudom miért kéne érdekelnie. Mondjuk kevés ismerősöm van, mert én voltam az aki letörölt minden olyan random régi ismerőst, akikkel már rég nem beszéltem. Rég volt már, hogy jóban voltunk, nem érdekelnek és remélem én se őket.
2021. febr. 11. 17:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem követek senkit sem, nem is teszek ki semmit sem. Néha van 1-2 ember, aki kilép, elsőre zavar, hogy miért, aztán nem érdekel, mert talán jól is teszi, ha úgysem vagyok aktív. Szgépen használom a Messengert, erre van nekem a FB, régi op.rendszerem van, így a simán a Messengert nem vinné, csak ezért vagyok fent. Amúgy szerintem tök nem érdemes ezzel foglalkozni.
2021. febr. 11. 17:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ki nem szarja le?
2021. febr. 11. 18:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én észre se veszem, ha törölnek, nem is tudom, hány ismerősöm van.
2021. febr. 11. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!