Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az gáz ha férfi vagyok de nem...

Az gáz ha férfi vagyok de nem merek bemenni egy kocsmába vagy egy bárba vagy szórakozó helyre?

Figyelt kérdés

Tudom most nem is lehet de egész életemben nem voltam ilyen helyeken. Haverok nincsenek. Egyedül meg be se merek menni. Félek belém kötnek és megvernek. Koncerten se voltam sose. Azt se tudom mi a o

Protokoll. Miért vagyok ilyen gyáva szar?

2021. febr. 7. 14:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Úgy menj a kocsmába, hogy előtte bealapozol, onnantól kezdve eszedbe sem fog jutni ilyen h megvernek.

Egyébként meg nem értem, minek vernének meg? Sok kocsmába tértem már be külföldön is, ahol voltak fura alakok de soha nem kötöttek belém. Pedig akkor még csak 15 voltam.

Azok is jól akarják érezni magukat, meg én is.

Túl sok filmet nézel...

2021. febr. 7. 14:46
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

De facto talán tekinthető annak, de ha ezt így leírod a kérdezőnek, még elmebetegnek gondolja magát.

2021. febr. 7. 14:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát bocs'!

Arra a lehetőségre nem gondoltam, hogy egy tárgyilagos válasz után az illető Napóleonnak, kis sámlinak, vagy elmebetegnek gondolja magát.

A Kérdező problémája pszichológiai hatáskör, a legtisztább lenne, ha ezzel felkeresne egyet, ... vagy maradjon így, bánom is én, nem az én problémám!

2021. febr. 7. 15:08
 14/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem mindig a tárgyilagos válaszok segítenek a legtöbbet - pláne olyanoknak, akiknek alacsony az önértékelése.

Egyébként nem feltétlenül pszichológiai hatáskör - attól függ, mi az oka ennek.

2021. febr. 7. 15:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként nem feltétlenül pszichológiai hatáskör - attól függ, mi az oka ennek."

Ha elolvastad volna a linket amit mellékeltem, most nem mondanál ilyet!

...de jól elbeszélgettünk!:)

2021. febr. 7. 15:22
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

Kompetens vagyok a témában, felesleges ilyeneket elolvasgatnom.

2021. febr. 7. 15:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én be "merek" (???) menni ilyen helyekre, csak nem látom értelmét.

Egészségügyi okokból nem ihatok alkoholt. Hidd el, én sokkal jobban meg vagyok lőve, mint te.

Még a szolidabb társaságok is kinéznek az absztinenciám miatt.

20F

2021. febr. 7. 17:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Nincs is jobb mint egy hangulatos falusi kis kocsma :D
2021. febr. 7. 21:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Kötöttek már belém sok helyen.Kocsmában is.Volt,hogy balhé volt megütöttek,igen.De utóbbit egy kezemen meg tudom számolni.És itt vagyok,40 évesen,egyben,egészségesen.Prostihoz is rengeteget jártam,volt,hogy találkoztam a stricivel is,de soha semmi balhé nem volt.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy semmire sincs biztosítás az életben,de az ember félelmei a legtöbb esetben sokkal nagyobbak,mint ami a valóságban megtörténik.
2021. febr. 12. 18:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Merészségtől függetelnül: Minek is kéne oda bemenni? Van, akinek ez a közege, van, akinek nem ez a közege. Ennyi. Megtippelem, hogy másokat is társaság vitt be ilyen helyre először, utána meg azért jár oda, mert van ott társasága, meg ismerős ott... Ha eleve társaságod sincs ilyenhez, akkor minek? Ha az a fajta lennél, már rég lenne ilyen társaságod, nem véletlen nincs. Nehogy már előírás legyen, hogy kocsmázni kell. Ez kb. olyan, mint a cigaretta. Élhetsz nélküle emberi életet, nehogy még te érezd magad kevesebbnek. Szerintem keressél valami hasznosabb helyet, hobbit, mittudomén, és ott gyakorold a "biztonsági zóna" elhagyását, hátha még valami értelmes dolog is kisül belőle. Társaság másféle is van.
2021. febr. 13. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!