Az gáz ha férfi vagyok de nem merek bemenni egy kocsmába vagy egy bárba vagy szórakozó helyre?
Tudom most nem is lehet de egész életemben nem voltam ilyen helyeken. Haverok nincsenek. Egyedül meg be se merek menni. Félek belém kötnek és megvernek. Koncerten se voltam sose. Azt se tudom mi a o
Protokoll. Miért vagyok ilyen gyáva szar?
Úgy menj a kocsmába, hogy előtte bealapozol, onnantól kezdve eszedbe sem fog jutni ilyen h megvernek.
Egyébként meg nem értem, minek vernének meg? Sok kocsmába tértem már be külföldön is, ahol voltak fura alakok de soha nem kötöttek belém. Pedig akkor még csak 15 voltam.
Azok is jól akarják érezni magukat, meg én is.
Túl sok filmet nézel...
De facto talán tekinthető annak, de ha ezt így leírod a kérdezőnek, még elmebetegnek gondolja magát.
Hát bocs'!
Arra a lehetőségre nem gondoltam, hogy egy tárgyilagos válasz után az illető Napóleonnak, kis sámlinak, vagy elmebetegnek gondolja magát.
A Kérdező problémája pszichológiai hatáskör, a legtisztább lenne, ha ezzel felkeresne egyet, ... vagy maradjon így, bánom is én, nem az én problémám!
Nem mindig a tárgyilagos válaszok segítenek a legtöbbet - pláne olyanoknak, akiknek alacsony az önértékelése.
Egyébként nem feltétlenül pszichológiai hatáskör - attól függ, mi az oka ennek.
"Egyébként nem feltétlenül pszichológiai hatáskör - attól függ, mi az oka ennek."
Ha elolvastad volna a linket amit mellékeltem, most nem mondanál ilyet!
...de jól elbeszélgettünk!:)
Kompetens vagyok a témában, felesleges ilyeneket elolvasgatnom.
Én be "merek" (???) menni ilyen helyekre, csak nem látom értelmét.
Egészségügyi okokból nem ihatok alkoholt. Hidd el, én sokkal jobban meg vagyok lőve, mint te.
Még a szolidabb társaságok is kinéznek az absztinenciám miatt.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!