Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Volt olyan dolog az életetekbe...

Volt olyan dolog az életetekben, amit inkább azért nem kezdtetek el/hagytátok abba, mert “hogy mit gondolnak majd mások”?

Figyelt kérdés
Ha volt ilyen, megbántad?
2021. febr. 3. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Nem volt ilyen.
2021. febr. 3. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Tizenéves koromban a zenesuliban a furulyatanárom nagyon ajánlotta az oboa hangszert. Nem voltak oboások a zenekarban, nekem pedig elég nagy terjedelmű a tüdőm és meg tudtam szólaltatni a nagyon nem könnyű hangszert. De nem vállaltam, mert kiröhögtek, hogy "hehhe mész "oboázni"???" És eléggé szégyenlős lány voltam, kis mimóza, állandóan szivattak volna vele.

Most már sajnálom, mert tényleg nagyon ritka az országban, aki tud, nagyon keresettek akik tudnak játszani. Nekem most meg már sajnos nincs időm rá. :(

2021. febr. 3. 20:49
 3/4 Metionin ***** válasza:
67%
Igazából nincs. Kiskoromban a szüleim voltak a gátja sok dolognak amit szerettem volna, meg a pénztelenség, később pedig sérülés vagy hasonlók. Mások véleménye nem szokott befolyásolni ilyesmikben.
2021. febr. 3. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor ez határozta meg a döntésem, de nagyobb dolog elkezdésében/folytatásábsn pont nem. Abban a szüleim.
2021. febr. 4. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!