Szerintetek férfiként 41 évesen öregnek számítok?
Mma csoportban 30 felettiek voltak . A bjj csoportban meg inkabb csak 40-esek.
Ha sportolsz,van erod es allokepesseged,nem vagy oreg.
Csaladalapitasra 80 eves korodban is alkalmas vagy,ha megvan a penzed es nemzokepesseged.
Nem vagy öreg. :-) Szerintem akkor lesz idős vki, ha már nyugdíjba vonul, ÉS ő maga dönt úgy, hogy már csak éldegélni akar, már nincsenek igazán tervei.
Addig, amíg vki motivált, élvezi az életet, és nem öregíti le magát a hozzáállásával, addig fiatal.
De úgy látom, hogy nálad ezzel nincsen gond. :-)
Én szerintem már ezek az életszakaszok megnevezése is kitolódott, úgy, mint a családalapítás.
Szerintem a te korosztályod még a fiatal kategóriába tartozik.
Szívesen megnézen a képet rólad, de csak ha te is szeretnéd. :-)
Azt, hogy mennyire nézel ki öregnek, visszajelzések alapján tudnod kéne. 33 éves nő vagyok, két hete volt itt a gázos ember, és mikor ajtót nyitottam, azt kérdezte, "szia, itthon vannak a szüleid?".
Ez csak a legutóbbi eset. A kép meg nem sokat mond, mert az csak egy 2D-s pillanat, látni kell, hogy mozog az arcod, mennyire mosolyog a szemed, mennyire árad belőled a "fiatalság" vagy az "öregség".
Mihez? Hozzám pont passzolnál korban :D (Nem keresek társat, csak a korodra mondom.) Attól, hogy az ember már nem húszéves, még nem kell temetnie magát. Szerintem a legtöbb szempontból még előttünk az élet! :)
37N
Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát.
Én 30 vagyok de 25nek érzem magam.
Nem vagy öreg kor alapján, de annak még nézhetsz ki. Kép alapján megmondanánk :)
Ilyen bugyuta kérdést, már ne haragudj.
Csak közhelyeket lehet mondani...a kinézetedet meg honnét tudjuk milyen ? :D
Csak hogy megnyugodj: nem, nem vagy öreg!
Szerintem, meg egy önbizalomhiányos középkorú lúzer vagy, aki semmit sem ért el az életében amit felmutathatna, és mivel még csajozni is képtelen, ezért anonim oldalakon keress vigaszt vadidegeneknél.
Mások többnyire már tini korukra kinövik ezt az idegeneknek való fényképküldözgetést.
Szólj, ha nem volt helyes a diagnózisom.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!