Hol lehet felnőttkorú anime rajongókkal, gamerekkel ismerkedni?
20 éves lány vagyok, és egyszerűen hiányoznak és mindig is hiányoztak az életemből az olyan emberek, akikkel beszélgethetek animékről, játékokról, filmekről, sorozatokról, stb. Vannak barátaim, de velük ilyen témákról nem tudok dumálni, és gyerekesnek tartják a legtöbb dolgot, ami engem vonz. Nagy álmom kiskorom óta pl. az is, hogy cosplayezzek. De egyszerűen nincs meg hozzá a baráti társaságom, akikkel ezt kivitelezhetném. Őszintén szólva, az én korosztályom már nem vevő az olyan dolgokra, amikre én vagyok gyerekkorom óta. Nem kell félreérteni amúgy, nem vagyok függő, nem nézek éjjel-nappal sorozatokat, ahogy játszani sem egész nap játszom. De van 2-3 anime, és sok-sok játék, amiknek nagy rajongója vagyok, csak senki nem vevő rá a környezetemben, akikkel a rajongásom megoszthatnám. Igazából még párkapcsolat terén szeretném, ha hozzám hasonló lehetne a párom, mert biztos vagyok benne, hogy sosem unatkoznánk. Tinderen próbálkoztam társkereséssel is, de sajnos a nők meg férfiak terén is kudarc volt. volt akivel 1 évig beszéltem, ismerkedtem, próbáltam megszeretni, de egyszerűen olyan szürke és sablonos személyisége volt, hogy én csak kötelező jelleggel beszéltem már vele. Persze, nincs ezzel probléma, csak nyilván nem hozzám illő volt a lány.
Szóval tudtok valami oldalt, vagy akármilyen platformot javasolni, ahol megismerhetek hozzám hasonlókat? Teljesen mindegy, hogy párkeresési vagy barátkozási célból.
9-es, ez szép kis összehasonlítás, egészen addig, amíg az az anime karakter meg nem hal, hogy valami csavart vigyen a sztoriba xd
A discord-ot amúgy nagyon jó ötletnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!