MondoCON-on lehet ismerkedni?
Már négy éve járok MondoCON-ra és nagyon sok emberrel, akit ott ismertem meg a mai napig tartom a kapcsolatot. Az érdekelne, hogy pasizni is lehet-e. Nektek már sikerült, vagy mi ezzel a tapasztalatok?
Valaki jön a most őszire? Ha igen kikkel és mibe lesztek? (pl.:én mindig barátnőmmel megyek és hozzácsapódunk másokhoz)
UI.: ha valaki lát majd egy alacsony, sötétbarna váll fölé érő hajúlányt, aki piros-fekete kimonót visel kitsüne maszkkal az én leszek :)
Négy éve probálok kijutni de szerintem kint leszek.
Frufrus fenékig érö sötétbarn hajammal könnyen megtaláltok :D
Kedves #4-es! Kérlek ne általánosíts, én csak szeretnék olyanokkal ismerkedni, akiknek hasonló az érdeklődési köre, mint az enyém. És soha az életbe nem próbálkoznék olyannál , akinek párkapcsolata van.
Ja, és sok boldogságot nektek, biztos szereted, ha ennyire véded! :D
Lehet hát! Én annyi cuki párt láttam már, meg eleve ha könnyen leállnak egymással beszélgetni az emberek, akkor simán lehet hogy több is lesz.
Keressetek egy alacsony, rövid kék hajú, kicsit Rem-nek kinéző lányt egy Óriás sárga levéllel a kezében? :3
Igen, lehetséges.
És termesztésen a gyik-en is lehet. Meg másutt is.
Egyébként a frufrus fenékig érő sötétbarna haj hangzik a legjobban az itteni "kínálat" közül. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!