Mi hiányzik a maszk előtti időkből a legjobban nektek?
Az iskola, nehezebb készülni a technikusi vizsgára online, eszközök nélkül.
Az emberek arca, a maszk miatt nehezebb kivenni a gesztusokat. Pl egy mosoly vagy egy grimasz több dolgot elárul, mint egy pár mondat átlagos hangsúllyal. Nemrégiben valaki megjegyezte, hogy bunkó vagyok, mert miért nem mosolygok a viccén. (Mosolyogtam, de mivel a maszk eltakarta, így nem látszott.)
Az egy-két fokkal "normálisabb" orvosi ellátás, amikor még bent le lehetett ülni és legalább felvették a telefont. Térdsérüléssel kint kellett állnom 3 órát a hideg, esős időben 4 nap várakozás után, mert a baleseti sebészetre is időpont kell már. Emellett 7 hónap alatt nem voltak képesek felvenni a telefont a helyi kórházban(kb 5 szakrendelés üzemel itt, így ide nem sokan járnak) bármikor amikor kerestem őket a megadott időpontban. Amikor meg bemegyek időpontért elhajtanak, hogy hívjam fel őket. (Egyik ilyen alkalom után direkt kimentem a kórház elé és felhívtam őket, de akkor se vették fel, hanem néztek az üvegen keresztül...)
Maszkban nagyon rossz szakállasnak lenni.
Konkrétan ha szünetben leveszem a maszkot, össze-vissza áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!