Milyen okbol neztek levegonek valakit, akivel elotte joban voltatok?
Figyelt kérdés
Gyakran beszelgettetek, aztan egyik naprol a masikra se koszones, se semmi, mintha nem is ismernetek egymast. Mi lehet a hatterben? Nekem otletem sincs. Nem volt vita, nem mondtam semmi bantot.2021. jan. 20. 19:11
1/5 anonim válasza:
Szerintem pletyka. Valaki közölte vele hogy utálod, vagy átvered, rbanc vagy, átvered a nőket, ezt tetted azt tetted a múltban mert ő ismer, vagy valaki családtagja vagy barátja választás elé állította hogy vagy te vagy ők. De ők is mondanak közben szépeket.
Esetleg megbántottad és nem vetted észre, pl Micimackó idézetet likeoltál, micimackónak nagy a hasa, az ismerősöd meg kövérnek érzi magát.
És még rengeteg ilyen. Vagy kiderült politikailag ez az amaz, az is gyakori ok.
De gondolom még ezen kívül is lehetnek okok.
Én anno pletyka miatt néztem levegőnek valakit, aztán kiderült hogy nem igaz és akkor elmondtam neki és bocsánatot kértem.
2/5 A kérdező kommentje:
De nincsenek nagyon olyan kozos ismeroseink, akikkel beszelgetne is. Csaladjat stb nem ismerem. Nem lajkolok semmit, politikailag egyezik a velemenyunk :D Szoval nem ertem.
2021. jan. 20. 19:39
4/5 A kérdező kommentje:
Nem, kollegak vagyunk.
2021. jan. 20. 19:50
5/5 anonim válasza:
Minden esetben: ha munkatárs, és nincs nagy feladatkörünk egymással, csak köszönök, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!