Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem bírok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem bírok másra gondolni.

Figyelt kérdés
Lassan beleőrülök.folyton osztálytársamon kattogok(nah aki tetszik nekem).annyira nemtudok rajta kiigazodni.egyik pillanatban átnéz rajtam másik pillanatban jól elvagyunk röhögünk meg ilyenek.elvileg tetszem neki de amikor erről volt szó aztmondta hogy ez hazugság ésnagyban elkezdte tagadni.Ma az egyik órán kétszer is szemeztünk de nemtudom.Fogalmam sincs hogy tetszhetek e neki.és elvileg nemjönne össze oszt társal.elvileg.:$

#fiú #tetszik #beleőrülés #mitkenetennem #levegonek nez #rohogunk.
2016. nov. 7. 18:07
 1/7 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki csak nem meri megmondani.
2016. nov. 7. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy teged zavar, es hogy mondja meg őszintén...ha azt mondja hogy csak barátság, akkor kezdj el másra gondolni, ha meg nem akkor meg hepi van.
2016. nov. 7. 18:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak azt hallottam az egyik volt osztálytársától hogy ő olyan aki minden mindegy alapon odamegy a 'kiszemeltjéhez' és megmondja a 'tutit'.bár ki tudja.:/
2016. nov. 7. 18:12
 4/7 October15 ***** válasza:

Amúgy lány vagy fiú vagy mert ez nem igazán derült ki.

Egészen egyszerű a megoldás: Megkérdezed tőle. Ha egyértelművé teszed, hogy nem azért kérdezed mert éppen köcsögösködhetnéked van akkor valószínűleg válaszol. Vagy ami még gyorsabb: egyszerűen közlöd, hogy egyéb iránt tetszik neked aztán lesz valami.

2016. nov. 7. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Az érdekes hogy rákérdeztél de még akkor is tagadta, holott ez egy remek lehetőség lett volna neki. Ha szeretnél és úgy érzed van esélyed mondd meg neki hogy ez az egész zavar téged és mondja meg őszintén mit akar.
2016. nov. 7. 18:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak félek:/nem is az elutasítástól hanem mondjuk hogy csak annyit mondana"oké"vagy"aha k."vagy hasonlo.
2016. nov. 7. 18:35
 7/7 October15 ***** válasza:
Akkor szimplán közlöd, hogy válaszolni is kellene rá valamit.. mondjuk arra, hogy "tetszel" én is azt mondanám, hogy "jó neked". Nem igazán tartozik rám más egyéni ízlésficama és/vagy szemproblémái. :D
2016. nov. 7. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!