Mennyire furcsa az az ember, aki már társaságban sem iszik alkoholt? Volt-e már rá példa, hogy emiatt azt érezte, hogy egyedül maradt?
Figyelt kérdés
A barátaim egyre inkább furának tekintenek engem, mert eljutottam egy pontig, hogy nem iszok alkoholt még a születésnapokon sem. A drogot eleve megvetem és utálom az osztókat meg a fogyasztókat. Alkoholt ritkán fogyasztottam a múltban (évente háromszor-négyszer) és egyre inkább nem tudnak kiigazodni rajtam a barátaim, hogy már miért nem koccintok velük az ünnepekkor. Még találkozok velük, hogy elkerüljem az egyedüllétet, de azt érzem, hogy nem vagyok már közéjük való, ahogy a tanultabb emberek közé sem. Semmilyen vallási oka nincs ennek a tiszta tudat utáni vágyamnak, csak nem érzem jól magam a piától még társaságban sem. A múltban, ha berúgtam másnap mindig szégyelltem azt, amikor túlságosan beszédes voltam egy este. Tényleg ennyire kiigazodhatatlan ez az élet, amit választottam?2021. jan. 16. 23:58
11/16 A kérdező kommentje:
Először is: Köszönöm a válaszokat! Ami észrevételeim voltak, hogy egyre többször jönnek úgy össze a szokásos alkalomból, hogy engem már nem hívnak, ha igen, akkor is nagyot néznek, hogy nem fogyasztok alkoholt. Elismerem 2020 kivétel nélkül mindenkinek egy pocsék év volt, de 2021 sokaknak a változás éve lehet. Nekem is az lesz, hogy egyre több barátom már szemmel láthatóan el fog hanyagolni engem. Amilyen világot élünk nem hiszem, hogy lesz barátnőm. Ezt férfi módra elviselem és amit tehetek, hogy amíg egyedül vagyok a magam ura elutazok az országon belül 3 havonta egyszer a takarékosság mellett.
2021. jan. 17. 18:23
12/16 anonim válasza:
10) Különösebben nem vágyok rá, introvertáltságom lévén. Elég ha messengeren megdumáljuk amit meg kell, de a személyes kontaktoktól gyakran irtózom.
14/16 anonim válasza:
A személyes kontaktus a kapcsolattartás jele.
15/16 A kérdező kommentje:
Én a messenger-t és a hozzá köthetőt Facebook-ot meg az egyéb közösségi oldalakat megvetem. Több barátom is mondta messengeren, hogy fussunk össze egy üdítőre vagy egy kajára és nem lett belőle semmi, este meg kiderült, hogy elmentek piálni. A nőkkel is hasonló volt a randizás, elhívtam őket egy üdítőre vagy kávéra faképnél hagytak azzal az indokkal, hogy családi ügyek és a többi kifogást is felhozták, majd aznap este véletlen találkoztam velük a városban borozgattak. (Ennyit a közösségi oldalakról) Számomra itt halt meg a kapcsolataim egy része. Innentől kezdve látom, hogy a jó barátok egy része is leválik a jövőben. Nem is reménykedek abban, hogy lesznek újabb barátaim vagy lesz-e barátnőm. Elfogadom azt, hogy valakinek többet jelent a digitális élet vagy a hétvégi berugás, de nekem nekem ennyi elég volt. Más utakat járok be.
2021. jan. 18. 21:31
16/16 A kérdező kommentje:
Annyit elfelejtettem hozzá tenni, hogy maradok az, aki vagyok. Ami más úthoz hozzá fog tartozni beülök az autómba és utazgatok az országban!
2021. jan. 18. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!