A mai világban gáz,ha megszüntettem a face és insta profilom?
Kíváncsi vagyok,mit gondoltok erről?Lehet manapság a közösségi oldalak nélkül élni az életet?Meguntam,mert rájöttem tukajdonképpen engem nem is érdekelnek mások,nem is látom értelmét a selfie készítgetéseknek,hiszen úgy is jönnek a likok a jaj de szép vagy(akkor is ha nem is ezt gondolják).Na meg a kukkolók :D ,akik mindent néznek,de semmire nem reagálnak.A sorozatos mindenféle megosztások...stb..
És a párkapcsolatra hatással lesz szerintetek,ha a páromnak van közösségi oldala,nekem pedig nincs?
Én töröltem magam FB-ről és Instagramról is kb 2 éve. Nem mondanám hogy sokat vesztettem. Akik fontosak azokkal tartom a kapcsolatot ugyanúgy.
A kedvencem az amikor megemlítem ezt, és visszamondják hogy "Oh neked akkor van életed".
Én is szívesen megtenném, de a munkahelyem és az ovi miatt nincs rá lehetőségem. Az oviban minden aktuális infó a Fb csoportban tesznek közzé, pl. amikor az egyik óvónő koronavírusos lett és bezárták a csoportot, azt is aznap írták ki. Munkahelyemnek több Fb csoportja is van, amit kezelnem kell, tehát onnan sem léphetek ki. Ráadásul tényleg megkönnyíti a kollégákkal, távolabbi kollégákkal való kapcsolattartást is munkaügyben. Volt olyan, amikor nem tudtam az illetőhöz elérhetőséget, de ismerős ismerőse volt, így megtaláltam Fb-on és fel tudtam venni a kapcsolatot. De fősulin is jól jött, amikor betegség miatt lemaradtam egy fakultatívan felvett tárgyról, ahol senki osztálytársam nem volt és már nem is emlékszem, talán a NEPTUN-on keresztül találtam egy nevet, akit megtaláltam Fb-on és rajta keresztül megkaptam az óra anyagát és kiderült, hogy egy beadandó alapján kapunk jegyet. Szóval van sok előnye, másrészt rákényszerítenek a használatára. Okostelefonom sincs szándékosan, de származott már munkahelyi problémám abból, hogy egy e-mailt nem olvastam el azonnal, tehát rákényszerítenek arra is, hogy okostelefonod legyen és állítsd pittyegősre az e-maileket. De azért ennek még ellenállok.
Tönkrement kapcsolaton is sokkal nehezebb volt úgy túllépni, hogy láttam az illetőt és annyi önuralmam nem volt, hogy ne nézegessem, ráadásul többször is megkeresett Fb-on keresztül, ami csak arra volt jó, hogy sebeket tépjen fel és kezdhessem elölről a továbblépést. Könnyű azt mondani, hogy tiltani kell, de amíg az ember abban reménykedik, hogy hátha ír még...Á, ez pokol, én már rég kilépnék az egészből, ha tehetném.
Nem gáz
Szerintem jobb ig ès fb nèlkül!
Hogy milyen hatással lesz a párkapcsolatodra azt mi nem tudhatjuk .
nektek kell errôl beszèlni.
Nekem nincs fakebookom, instám meg soha nem is volt. Teljes az életem, elég elfoglalt vagyok így is szerencsére és a barátokkal ugyanúgy tartom a kapcsolatot. Munkatársam, aki fiatal huszonéves, neki szintén nincs fbookja és teljesen boldog.
Hogy milyen hatással lesz a párkapcsolatodra? Sokkal jobb lesz hisz több időd lesz a párodra! :)
Ma már egyre több embernek nincs fakebookja.
Off: a telefonom néha kiírja hogy "törölje a Facebook által gyorsítótárazott elemeket" a gond csak az hogy nincs is Facebook alkalmazás a telomon...ez azért valamit elárul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!