Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megvagy elégedve az életedel? ...

Megvagy elégedve az életedel? Amit elértél annyi idősen az életben, megvagy elégedve?

Figyelt kérdés

Ha igen, kifejtenéd hogy milyen az életed? Ha nem vagy megelégedve, írd le miért nem vagy elégedett.

(A kérdést születésedtől fogva a jelen helyzetedig kérdezem)

2021. jan. 8. 23:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nagyon nem. 24N vagyok.

Nem megyek vissza az elejére az életemnek, de ha kB az utóbbi 10 évre gondolok akkor nem vagyok megelegedve.

Lakásom van, sajnos hitellel de van, kocsim és jogsim nincs, idén tervezem ha a korona engedi, van egy férjem, elvesztettuk a gyermekünket mikor pár hetes volt, és azóta csak a lejtő. 10 eve nem ezt képzeltem el. Bár vissza mehetnek az időben.. Másképp csinálnám.

2021. jan. 9. 00:42
 12/19 A kérdező kommentje:
Részvétem!!
2021. jan. 9. 00:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm. 💔

Na és te? Megvagy eledegve az eleteddel? Elerted azt amit akartál ennyi idős korodra? Hol tartasz?

2021. jan. 9. 00:48
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát az én életemről nem tudnék mit írni. Egyszer fent, egyszer lent. Most jelenleg lent vagyok. :)
2021. jan. 9. 01:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem nincs sokmindenem, nem vagyok karrierközpontú ember, viszont van egy szerető családom, egy hűséges párom, neki egy szerető családja és igazából azt kell mondjam, hogy elégedett vagyok. Lehetne sokkal rosszabb is. Csak az anyagi síkon kellene fejlődni.
2021. jan. 9. 01:51
 16/19 A kérdező kommentje:
#15 Én is így vagyok vele. Nekem még párkapcsolatom sincs, meg munkám se.
2021. jan. 9. 01:55
 17/19 anonim ***** válasza:
35%
Meg eszed sem.
2021. jan. 9. 10:11
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem, egy ki b a sz ott reset kellene az egészre!

34N, 2 gyerekes munkanélküli, összesen 3 évet dolgoztam, azt is gyárban, 3 se ggtörlésre megfelelő szakmát szereztem

2021. jan. 9. 11:25
 19/19 anonim ***** válasza:
47%
Ennek a kérdésnek mi az értelme? Mert ha pl. segítenél rajta változtatni, akkor még oké, de így...?
2021. jan. 9. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!