Miért irigyek rám az emberek folyton, még a rokonok is..? Miért kell mindenre irigykedni amit csinálok?? 17/L
Ha jobban belegondolok, kicsit udvariatlanség kajákat mutogatni úgy, hogy nem kínálod meg őket.
Rendezhetnél hetente vendégséget, kiírhatnád, hogy a lájkolók közt kisorsolsz 4 embert, aki este ehet az ételből.:)
A mai világban sajnos a fiatalok jelentős részének meghatározó a lájkok és reakciók száma. 25/N vagyok, és megdöbbenve tapasztalom, hogy ahhoz, hogy érvényesüljek, posztolgatnom kell dolgokat, és egyre több felnőtt és tanárom is itt éli mostmár az életét az egyetemről.
Reagálva a kérdésre: lehet csak azért nem lájkolják meg reagálnak rá, mert ők nem olyanok. Én sem reagálok még a rokonaiméra sem, ha tetszik akkor sem, kivéve, ha valami extra jelentőségű dolog. Ettől függetlenül magamban mondom, hogy jó, szép, ötletes, stb. az adott kép. Tudom, könnyű mondani, de ne a lájk határozza meg valaminek az értékét. Én szép nő vagyok, utcán utánam fordulnak, mégis ha kiteszem egy rajzomat(nekem ez a hobbim) szinte senki sem lájkolja, mint ahogy a képeimet sem. Nem féltékenységből; jómagam sem tudom az okát, egyszerűen nem.
Lehet féltékenyek, ennyiből nem tudni, de én valószínűbbnek látom, hogy inkább nem aktívak a neten, vagy nem tulajdonítanak ennek nagy jelentőséget. Inkább légy büszke arra, hogy jól sütsz-főzöl, és fogsz vele majd egy jóravaló legényt.
Milyen érdekes az, hogy míg 12-es leír egy szépen megfogalmazott, a kérdésre felelő választ addig 50% alatt van, ellenben a 14-essel aki csak a reakcióját írta le semmi hasznos válasszal, mégis 100%-os. Szóval melyik válasz a hasznosabb a kérdező számára?
Egyébként meg szerintem azért nem kapsz likeokat mert az embereknek 1000x fontosabb dolguk van mint ilyenekre pazarolniuk az életüket. Neked se ajánlom, hogy ez határozza meg az életedet. Inkább hívd át őket ebédelni, ott majd lesz is mit megdícsérniük, mert nem csak a kinézetét látják, hanem az ízét is érzik. Legalább egy kellemes délutáni program is lehet ahelyett, hogy a gép előtt merednél és néznéd ki nyomja meg azt az értelmetlen gombot.
Kár, hogy nem valósult meg a jóslat, hogy 2000re elpusztul a világ...
Vagy lehet, hogy épp bejött, s most pusztul lassacskán, egy darabig csendben, de már egyre hangosabban.
Érezni lehet!
UI.:
És megsértődöm, ha nem kapok lájkokat az irigyeimtől!!!
Haverom kérdi, hogy hívnak kedves kérdező, mert szeretne megismerni téged, és imádja, ha egy lány tud sütni - főzni!
Azt is mondta, hogy szrrá lájkolná minden képedet és posztodat! - puszil Mandingo
Egyébként szerintem értékelendő hogy van olyan 17 éves lány, aki nem seggével akar lájkot vadászni🤷♂️
Mondjuk egó az van, de senkinek sem fáj az, ha azt hiszi hogy ő csinálja a falu legjobb töltöttkáposztáját.
Valószínűleg azért nem lájkolják, mert nem szokásuk. Én sem lájkolgatok semmit sem és mégsem vagyok irigy.
Irigy, maximum arra vagyok, akinek sikerül találnia egy jó csajt, akinek a sütés-főzés a hobbija és nem egy hülye picsa... A leírtak alapján talán az első kettőt te is teljesíted, de úgy nem az igazi🙅♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!