Hogy lehet valaki ennyire arrogáns, bunkó ember?!
Engedd el, ne rágódj rajta.
Sok ilyen ember van, kár rajtuk idegeskedni.
Na és végül jól sikerült a kép? :)
Vigyél neki egy kis csokit, ha ugyanolyan lesz mint múltkor volt, akkor a végén add oda.
És mondd neki, hogy mindenkinek lehet rossz napja. Aztán hagyd ott.
Majd néz egy nagyot, hogy mi van??
Közigazgatás... robotok csak még beszélnek.
(Írom ezt úgy, hogy dolgoztam benne és volt ügyfél, aki megköszönte a kedvességem, mert vele így meg nem bánt senki, egyszer virágot is kaptam :))
7: Nyolc évig dolgoztam egy hipermarket olyan műszaki részlegén, ahol az eladás, a vevővel való kommunikáció a munka része. Lehet azt úgy is csinálni, hogy még az se haragszik rád, aki nem kapja meg azt, amit akar. Pedig, hát ez egy hipermarket volt: nagyon sokan voltak, akik így jártak...
Azt kellett felfogni, hogy a vevőt nem érdekli a problémád, illetve hogy minden nap lesz valaki, aki panaszkodni fog, bármilyen jól is végzed a munkád.
Minden percét utáltam az ott töltött időnek, de még így is egy kezemen meg tudom számolni, hányan voltak azok, akik esetében egyáltalán nem sajnáltam, hogy elégedetlenül távoztak. Senkire nem tartozik, hogy nem akarsz ott lenni. Ott vagy, tedd a dolgod vagy keress más munkát.
8 vagyok.
anonymuss24, köszönöm a privátban küldött kedves szavakat, amelyek így szóltak:
"Ja bazdmeg ilyen virusban keressek munkát. Hát menj az anyadba, oda."
Talán megfontolom jótanácsod. Persze, az is lehet, hogy nem. Neked is szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!