Ez a nagy dohány eleneség miböl fakad?
1. A cigit régebben nyugtató gyógyszerek minülsül ,de a mai orvos tudomány szerint is van nyugtató hatása de a tüföre is rossz hatása van.
2. Az ilyen cigi utálom embereket mégse látom,hogy segítenének dohányültetvéneken dolgozó feketéket.
3. A legkárosabb dolgok a személy autók mivel a füstje százszor károsabb mint a cigi füst.
4 Tudom sokan írni fogjátok de nem dohányzom.
Ez a kérdés nem merült volna fel ,ha az egyik haverom
Nem dohánozna ő azt kérdezte tőlem tesó nem haragsól ha rágujtók én mondtam miért zavarna ő ere azt mondta nagyon sok ember álszent ezen a téren mert nem zavara a cigi de otthon jól le oljtja a neten mert cigizik
" A cigit régebben nyugtató gyógyszerek minülsül"
Mert hazudtak róla, hogy el tudják adni.
" tudomány szerint is van nyugtató hatása"
Igen, és egy erős addikciós hatása van, s mikor nem jutsz a dohányhoz, megnövekedett feszültséget és frusztrációt érzel. Tehát a nyugtató hatásért cserébe idegesség is jár mellé.
"A legkárosabb dolgok a személy autók mivel a füstje százszor károsabb mint a cigi füst."
A legrosszabb dolog az emberölés, szóval én lophatok másoktól, mert az nem annyira vészes? Attól h létezik károsabb mint a cigi, a cigi attól még szuperkáros és rossz.
Az h büdös nagyon lényegtelen. Amilyen függőséget és kárt okoz az emberben fizikailag és mentálisan, az a kemény. Én dohányoztam és megfigyeltem a viselkedésemet rendszeres használat közben, évekkel ezelőtt, és abba hagytam a kiegyensúlyozottabb élet miatt.
Abból fakad, hogy ótvar retek büdös szaga van.
Az volt régen is, és az van a mai napig is. Csak régen a dohányosok úgy álltak hozzá, hogy "nekik emberi joguk dohányozni" és dohányzik mert megteheti...hát mostmár nem teheti meg :)
Amúgy a jóminőségű dohány kifejezetten illatos.
Hozzátesuem dohányzás és dohányzás közt is van külömbség.
A láncdohányzás egy undorító addigció, bdleeszi magát az ember bőrébe, lemoshatatlan, és igazán káros.
A nagyfaterom is láncdohányos, legalábbis az egyik a háromból.
Szörnyen büdös náluk minden, és látogatás után mi vendégek os olcsó dohányfüstől szagosan távozunk.
Itt sem a dohányost útálom, kifejezetten szeretem a papám, csak a szokása rossz.
Van a kultúrdohányos, ilyen volt a másik nagyapám.
Sosem volt függő, szikár egészséges ember volt, ő alkalmanként hetente egyszer kétszer gyújtott rá egy pipára.
A harmadik papám nem élt ilyenekkel.
Én is kultúrdohányos vagyok, én szivarozom, és pipázom.
Kifejezetten sokszor mondták nekem, hogy milyen kellemes illata van a füstnek amit az ilyen kedvtelés közben árasztok magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!