Mik lehetnek az okai annak hogy egész nap egy emberre gondolok? Nem vagyok belé szerelmes. Viszont egész nap a fejemben van.
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 22:46
11/12 anonim válasza:
Esetleg vele álmodtál valamit, de már nem emlékszel rá?
12/12 A kérdező kommentje:
Elég introveltált vagyok, nem szoktam feleslegesen beszélni, emiatt fura vagyok még mindig. Vele is csak akkor beszéltem ha szükséges volt. Lehet hogy álmotam vele de nem mostanában volt. Egyszer mikor ment hazafelé én háttal álltam neki mert pont volt valamiiről szó, nem tudom miért de egyszerre néztünk hátra, miután elhaladt melletem. Nem hiszem hogy szerelmes vagyok belé van köztünk korkülömbség.
2021. jan. 6. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!