Megfigyeltétek már, hogyha a Facebook nem jelzi a szülinapotokat, akkor rokonok, ismerősök megfeledkeznek róla?
Figyelt kérdés
Decemberben így jártam.2021. jan. 3. 16:32
11/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem kijelzi, de még a saját anyám is elfelejtette 1x. Mindenki más meg amúgy is szarik bele.
12/18 anonim válasza:
Pont azért rejtettem el a sajátomat, mert nem tartok igényt arra, hogy olyanok köszöntsenek fel, akikkel egyébként egész évben nem beszélek, és cserébe én sem köszöntök fel olyat, akivel semmilyen kapcsolatban nem vagyok. Ha valakit érdekel, mikor születtem, majd megkérdezi, és ha fontosnak tartja, fel is írja magának.
13/18 anonim válasza:
Igen, de meg tudom érteni igazából, én a saját születésnapomat is felejtettem már el, nem is egyszer.
Az sokkal érdekesebb szerintem, hogy hányan köszöntenek fel, ha az idővonalamra nem lehet írni. A múlt születésnapomon csináltam egy kísérletet: kikapcsoltam azt a funkciót, hogy tudjanak írni az idővonalamra, így aki akart, az csak üzenetben tudott felköszönteni. Tanulságos volt, feleannyian se írtak mint az előző szülinapomon, amikor még lehetett az idővonalra írni.
14/18 anonim válasza:
Ez így van, de miért kéne tudni minden facsés ismerősünk születésnapját fejből? Én is csak a közvetlen családtagokét tudom, meg még pár ismerősét, akikét valami okból megjegyeztem (pl. közvetlenül az enyém után van, vagy pont a névnapomra esik.)
15/18 A kérdező kommentje:
#14 Természetesen nem minden ismerősre gondolok, hanem rokonokra és barátokra. :)
2021. jan. 3. 21:35
16/18 anonim válasza:
Nekem még apám sem tudja a születésnapomat, se azt, hogy hány éves vagyok. :D Ez nem jelent semmit, van, aki nem tud ilyeneket megjegyezni.
17/18 anonim válasza:
Én kis is kapcsoltam az értesítést másoknak. Én nem szoktam olyanokat köszönteni, akikkel évek óta nem is beszéltem, na meg engem kb senki sem köszöntött fel amúgy sem, ami fájt, úgyhogy ezért is kapcsoltam ki ezt a funkciót.
18/18 anonim válasza:
2-es, én is már évek óta elrejtem szülinapom előtt kb. 2héttel, ugyanilyen okból. Ünnepeltetni magam nem szeretném, amúgy meg akinek kell, az tudja FB nélkül is...de ha mégsem, hát nem🤷♀️.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!