Gáz hogy még egyetlen buliban sem voltam?
nekem aztán nem
szerintem inkább az gáz, hogy nincsenek barátaid
Próbálj kicsit nyitni a közösség felé!
Az első válaszolóhoz:
Nem elég, hogy gáznak nevezel valamit, ráadásul nem is arra irányult a dolog, de ezt a nyiss mások felé tanácsot inkább dugd fel magadnak...
Én is 19 éves korom körül kezdtem csak el bulizni járni, amikor lett hozzá társaságom. Én nem éreztem soha gáznak a dolgot, őszintén szólva előtte elvoltam bulizás és ivás nélkül is. 18 éves korom körül azonban sokat változtam külsőleg, aminek a hatására magabiztosabb és extrovertáltabb lettem, és közeget is váltottam az egyetemmel.
25/F
Dugjam fel magamnak?
A kérdezőt láthatóan frusztrálja, hogy nincsenek barátai. Te milyen tanácsot adnál neki?
Elhiszem, hogy nehéz, nekem is az volt. (És a mai napig is az.) De csak így lehet.
Mér régóta kiléptem az életem azon időszakából, de köszönöm a diagnosztizálást. :)
Egyáltalán nem vagyok frusztrált, de egy annyira általános és semmitmondó szövegre mint a "nyiss a közösség felé" arra ez a legkedvesebb dolog, amit mondhatok.
Nem tudok mit tanácsolni, hiszen, bár ebben a helyzetben voltam, nem tudtam semmit csinálni, továbbtanultam és az osztályomban összebarátkoztam pár emberrel és úgy jött ez az egész.
De ha nem tudsz mit tanácsolni, ne a mindenki által mondott, hasztalan dolgokat ismételgesd te se, mert a te idődet is elveszi és a másiknak sincs belőle semmi haszna.
Rosszul értelmeztem egy dolgot, és képes voltál ezt az egy mondatot kiragadni a sok közül, amit írtam.
Szép volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!