Mi a véleményetek a muszlim, arab párkapcsolatokról ahol a nő keresztény?
Várjál, az szerintem nála nem számít, mert mi hithű, erkölcsös keresztények vagyunk! XD xD xD xD xD...fektetettnyolcas xD
Ilyenekkel nem érdemes beszélgetni. És tényleg hagyjuk meg a kérdést a kérdezőnek. Hátha valaki még írna neki hasznos tanácsot.
#52 szóval az nem oké, ha minket általánosítanak egy-egy állampolgárunk viselkedése alapján, de más népekkel szemben ez teljesen jogos és megengedett. Aha, értem.
Igazad van, 51-es,nem érdemes vitázni az ilyenekkel, túl nagy a sötétség a fejükben.
#55 teljesen igazad van sajnos.
Birka nép a magyar, a vezírnek kellett egy ellenségkép, hogy lehessen valakit gyűlölni, valakitől rettegni, ezzel szépen elterelve a figyelmet minden VALÓDI problémáról, pl. hogy szétlopja az egész országot.
Elszomorító, hogy ennyire sötétek az emberek. Két évig voltam párkapcsolatban egy arab egyetemistával, ismertem a barátait is,szóval hagy tudjam már jobban, milyenek... jobban hiszek a tapasztalataimnak, mint az M1-nek, lehet nem ártana, ha mások is így tennének, és akkor nem itt tartanánk.
Utolsó, teljesen igazad van, törölve is lett az utolsó hozzászólása a kedves kommentelőnek, amit ezúton is köszönök az adminoknak. Viszont maradjunk már a kérdésnél.
Mostmár tényleg csak az írjon aki tud segíteni szeretne kérdezőnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!