Mi a véleményetek a muszlim, arab párkapcsolatokról ahol
a nő keresztény?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy arab fiúval akit igencsak megkedveltem, 17 évet észak afrikában élt majd magyarországra jött tanulni. Tapasztalatokra, ajánlatokra vagyok kíváncsi
Elképesztően begyepesedett vagy. Otthon?! Ki fogja megmondani, hogy kinek hol van az otthona, te?!
Szerintem te meg húzz vissza az Etel-közbe. Elvégre minket sem hívott senki a Kárpát-medencébe.
2021. jan. 23. 18:11
42/55 anonim válasza:
Nem begyepesedetg vagyok, hanem nem hatátlan globalista libsi világpolgár. Nos az otthona meg egy észak-afrikai muszlimnak biztosan nem az alapvetően keresztény gyökerű, magyar anyanyelvű Magyarországon van. Én legalábbis mindent meg fogok tenni, hogy ne itt legyen, mert nem akarok félelemben élni a saját hazámban mint a Svédek, nem akarom, hogy a lányomat megerőszakolja valami agyament idióta, azért mert netán túl rövid volt a szoknyája az ő szent könyve szerint. S nem akarok térdepelni nehogy megsértsem a kedves bevándorló érzéseit...
2021. jan. 23. 18:21
43/55 anonim válasza:
Ez beteg... egy ilyen kérdés alá ilyeneket írni. Keress fel egy szakembert, téged valami trauma érhetett...
2021. jan. 23. 18:26
44/55 anonim válasza:
Nem ért trauma, csak látom mi folyik körülöttünk a világban és nem pedig liberális cukormáz szemüvegen keresztül nézem a történéseket.
2021. jan. 23. 18:34
45/55 anonim válasza:
Most ne haragudj, akkor úgy kérdezem, ezt biztos ez alatt a kérdés alatt kell írkálnod? Ez egy másik nagyon sötét magyar szokás, amit szintén szégyellek, bármi legyen a kérdés, szinte bármelyik fórumon, A KÉRDÉS SZEMPONTJÁBÓL a legjelentéktelenebb részt ragadják ki, és arra kezdenek el okoskodni. XD Gratulálok, hogy büszke is vagy rá! ;)
41-es jót nevettem rajta, teljesen igazad van. De tudod mit?! Inkább menjen vissza egyenesen Indiába, de így lakhatna legalább egyszerre két helyen is... xD xD xD
2021. jan. 23. 18:45
46/55 anonim válasza:
Akkor majd a te gyerekedet se küld külföldi egyetemre, és hívd haza a világ összes részéről a magyarokat, ha ennyire rendet szeretnél. Vagy várj, előbb a fejedben kéne rendet tenni.
2021. jan. 23. 18:47
47/55 anonim válasza:
*küldd
2021. jan. 23. 18:48
48/55 anonim válasza:
Nis a gyerekemet nem én küldöm egyetemre. Ha szeretne akkor megy. Továbbá ha küldeném az arab világba akkor sem küldeném és egészen más egy magyar ember esete aki igyekszik beilleszkedni a társadalomba szemben egy muszlimmal, aki gyakorlatilag enclávét csinálna egy országon belül saria törvényekkel.
2021. jan. 23. 18:51
49/55 anonim válasza:
Ok, akkor innen most már adjuk vissza a kérdést a kérdezőnek, és ne trollkudjuk szét! Megértésedet köszönöm!
2021. jan. 23. 18:53
50/55 anonim válasza:
#48 Valóban? Akkor kérdezz meg egy britet, mi a véleménye a Kelet-európaiakról, köztük a magyarokról. Annyira nagy sikerrel "beilleszkedtünk a társadalmukba", hogy jobban utálnak minket, mint bármelyik arabot vagy négert.
Tudod a "libsi világpolgár" nem szitokszó ám. ;) Inkább leszek az, mind egy elvakult, fasiszta, náci, birka FideSS b*zi, te szégyentelen. Remélem soha nem lépted át drága országunk határát, és nem is tervezed. Sőt, szerintem a faludból se lépj ki, vagy tudod mit, a házadból se, elvégre a te logikád szerint mindenki otthon jampiskodjon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!