Hogyan ünneplitek idén a szilvesztert?
1, sehogy
2, otthon iszok 1-2-t egyedül / családdal / 1-2 baráttal
3, 10 fő alatti házibuli
4, 10 fő feletti házibuli
2.
Családdal, mint minden évben. Este társasozunk és kártyázunk, éjfélkor pezsgő :))
Vírus miatt kivételesen itthon lesz a család is,egyébként 1-2 alkalom kivétellel mindig itthon vagyok,de szívesen el mennék ha lenne kivel.
Szerintem ugyan azt fogom tenni mint ha egyedül lennék itthon,eszem,nézem az ablakból a tüzijátékokat,filmezem.
Szívesen tölteném mással is de sajnos senki sem vevő semmire,én tudok alkalmazkodni de akkor hozzám is kéne néha családom részéről.
22F
Te hogyan fogod?
3.
Nekem jön át 2 haverom (egyik párral, másik pár nélkül), meg páromnak egy barinője.
https://www.youtube.com/watch?v=RP0_8J7uxhs
Ilyen zenék közben fogunk iszogatni, lehet, még sírás is lesz, mert a pandémiás bohóckodás előtt nagyon bulizósak voltunk, szóval nyígni fogunk, hogy mekkora szar év volt ez. Én még bevételtől is elestem, mert alkalmanként DJ-skedtem pár helyen.
Ez lesz az elő szilveszter amit otthon töltök a "2"-es opcióval kiegészítve.
Két éve síelni voltunk kint, tavaly és ezek előtt házibuli.
3. opció, 7-en leszünk. iszogatunk, társasozunk majd. :)
Átmegyünk a szomszédba, iszogatunk, játszunk, beszélgetünk. A négy gyerekből három fiú, ők ellesznek, a kislányom majd bedurcizik, hogy neki itt egyetlen barátnője sincs, és el fog vonulni telefont nyomkodni. Nem biztos, hogy megvárjuk az éjfélt, majd valamikor hazaosonunk, és imádkozunk, hogy ne ezen a 3 méteren kapjanak el a rendőrök.
Izgi szilveszter lesz.
13 vagyok.
Jól hangzik,biztosan szuper lesz. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!