Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan ünneplitek idén a...

Hogyan ünneplitek idén a szilvesztert?

Figyelt kérdés

1, sehogy

2, otthon iszok 1-2-t egyedül / családdal / 1-2 baráttal

3, 10 fő alatti házibuli

4, 10 fő feletti házibuli

2020. dec. 31. 01:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Eins 🇦🇹 🙋🏻‍♂️
2020. dec. 31. 09:06
 12/19 anonim ***** válasza:

2.

Családdal, mint minden évben. Este társasozunk és kártyázunk, éjfélkor pezsgő :))

2020. dec. 31. 09:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Vírus miatt kivételesen itthon lesz a család is,egyébként 1-2 alkalom kivétellel mindig itthon vagyok,de szívesen el mennék ha lenne kivel.

Szerintem ugyan azt fogom tenni mint ha egyedül lennék itthon,eszem,nézem az ablakból a tüzijátékokat,filmezem.

Szívesen tölteném mással is de sajnos senki sem vevő semmire,én tudok alkalmazkodni de akkor hozzám is kéne néha családom részéről.

22F

Te hogyan fogod?

2020. dec. 31. 09:19
 14/19 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

3.

Nekem jön át 2 haverom (egyik párral, másik pár nélkül), meg páromnak egy barinője.

https://www.youtube.com/watch?v=RP0_8J7uxhs

Ilyen zenék közben fogunk iszogatni, lehet, még sírás is lesz, mert a pandémiás bohóckodás előtt nagyon bulizósak voltunk, szóval nyígni fogunk, hogy mekkora szar év volt ez. Én még bevételtől is elestem, mert alkalmanként DJ-skedtem pár helyen.

2020. dec. 31. 09:20
 15/19 anonim ***** válasza:

2

Filmezünk, társasozunk.

2020. dec. 31. 09:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez lesz az elő szilveszter amit otthon töltök a "2"-es opcióval kiegészítve.

Két éve síelni voltunk kint, tavaly és ezek előtt házibuli.

2020. dec. 31. 09:41
 17/19 A kérdező kommentje:

3. opció, 7-en leszünk. iszogatunk, társasozunk majd. :)

2020. dec. 31. 11:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Átmegyünk a szomszédba, iszogatunk, játszunk, beszélgetünk. A négy gyerekből három fiú, ők ellesznek, a kislányom majd bedurcizik, hogy neki itt egyetlen barátnője sincs, és el fog vonulni telefont nyomkodni. Nem biztos, hogy megvárjuk az éjfélt, majd valamikor hazaosonunk, és imádkozunk, hogy ne ezen a 3 méteren kapjanak el a rendőrök.

Izgi szilveszter lesz.

2020. dec. 31. 12:10
 19/19 anonim ***** válasza:

13 vagyok.

Jól hangzik,biztosan szuper lesz. 🙂

2020. dec. 31. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!