Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki angolul tud, az a világ...

Aki angolul tud, az a világ bármely táján megél?

Figyelt kérdés
Tehát, angolul kiválóan beszél és mondjuk ajánlanak egy külföldi, pl. Maldív-szigeteki pincér állást, az simán megél ott is?

2020. dec. 29. 12:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

nagyobb cégeknél vagy turistásabb helyeken persze, de például egy hegyi kis faluban nem. Ezt saját magam tapasztaltam, amikor Spanyolországban kirándultunk és a fogadóban egy teát nem tudtam kérni a folyékony angoltudásommal. Bár úgy tudom általánosságban elmondható, hogy a spanyolok nem igazán beszélnek angolul.

Meg Magyarországon is többször voltam tanúja annak hogy a turisták kifogástalan angollal nem tudják megértetni magukat, egy pláza szuvenírboltjában és héven is, sokszor én segítettem fordítani mert nem bírtam hallgatni az eladó szenvedését.

2020. dec. 29. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!