Mi volt Vincze Tibor (Vinyus) halálának oka?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 01:53
12/21 anonim válasza:
Öngyilkos lett. Történt több tragédia is a családjában az elmúlt időszakban, amin nem tudta túl tenni magát.
13/21 anonim válasza:
Alátámasztás? Mindenki mondta, hogy nem, akkor mégis hogy?
14/21 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy nem. Senki nem mondott semmit mert a család ezt kérte. Én onnan tudom hogy egyik ismerős mentős és ő volt kint.
15/21 anonim válasza:
Tehát az első válasz jó volt, csak utána még kötekedtek.
17/21 anonim válasza:
Most mondták, hogy szívleállás: https://www.youtube.com/watch?v=lMuqUDanG7Y 3:40 körül.
18/21 anonim válasza:
17
Igen ha felakasztod magad a szíved is leáll egy idő után. Amúgy nem tudom miért kell ezt ma már így kezelni. Titkolózni meg hszudozni. Inkább fel kéne hívni rá a figyelmet hogy ilyen is van sajnos és ha észleljük a jeleket egy ismerősünkön segítsünk rajta.
19/21 anonim válasza:
#18: Hát ha titkolóznak, akkor nem csak a médián keresztül teszik azt, hanem a családban is. Ezek szerint valószínűleg a kollégái sem tudják az "igazságot". Bár én nem ismertem őt jól, csak párszor találkoztam vele, viszont a felesége az nekem közepesen-távoli rokonom, és ő sem említett öngyilkosságot mikor beszéltem vele. Szóval ha tényleg öngyilkosság is volt, valószínűleg akkor a szűk családon kívül senki más nem tud róla.
20/21 anonim válasza:
Ezt a sok okoskodó barmot.
NEM. NEM Öngyilkosság volt. Oké? Maradjunk ennyiben,
Pláne, hogy ott a felesége, a gyermeke főleg miatta, a kész terméke, semmi oka nem volt rá, de ennyire agyhalottakkal nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!