Fővárosokban gyakori, hogy valaki az utcán odamegy hozzád beszélgetni?
Jobban Bécsre helyezném a hangsúlyt, hogy valakinek van e ott tapasztalata, kérem, kommenteljen akkor.
Szóval, városi emberektől kérdezem, hogy veletek milyen gyakoriságban fordul elő, hogy random valaki csevegni akar veletek? Vagy hogyan szereztetek barátokat középsuli után? Falusi vagyok.
9# munka keresés szempontjából vonulnak külföldre az emberek, nem a barátkozás a legfőbb cél (legtöbb esetben). A változatosság sem árt. Nem szeretnék faluban élni és sokszor voltam már Bécsben. Kb ennyi röviden.
10# én is ebben bízom. Köszönöm!
igen, harom esetben :
1. hitteritok
2. keregetok
3. oregek akik eltevedtek/hasonlitasz valakijukre/nem beszeltek egy ideje senkivel es ezert barkivel szobaallnak
Néhány éve a megállóban, a padon mellettem ülő ember kezdett hozzám beszélni, kérdezgetett, mi a véleményem labdarúgással kapcsolatos dolgokról, beszéltünk is a fociról. Az a vicces, hogy meg se várta a választ a kérdéseire, majd téves értekmet tulajdonított mondataimnak. :D
Ettől függetlenül jót beszélgettünk, bár hasonló leszólításokban azóta nemigen vót részem.
Én ezekkel a kérésekkel vagy helyzetekkel találkoztam eddig:
-pénz
-cigi
-aláírás
-útbaigazítás
-segítség mondjuk levenni a buszról a csomagot
-valaki elkezd hozzád beszélni a boltban/ buszon/ megállóban - jellemzően az idősebbek
Még senki nem kezdeményezett beszélgetést barátkozási szándékkal, nem tudom, mit reagálnék rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!