Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Facebookon ha nincsenek...

Facebookon ha nincsenek ismerődeim vagyis nincsenek követőiem az ciki?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy csináljak e Facebookot mert akiket ismerek mindenkinek sok ismerőse van.. Nekem meg 2-3 lenne és elég gáz lenne... Meg ha bejelölnék embereket lehet nem jelölnének vissza :/ nem tudom

2020. nov. 28. 18:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Be lehet állítani, hgo, hogy ne látszódjanak az ismerőseid, sok embernek így van beállítva.
2020. nov. 28. 20:42
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
Maga a Facebook ciki.
2020. nov. 29. 16:11
 13/19 anonim válasza:
100%

Szia

Nem ciki az emberek nem egyformák. Nem lehet mindenki celeb hogy legyen egy rahedli ismerőse.A másik dolog minek olyan ismerős akinek évente 3-szor köszönsz aztán meg szevasz....

2020. nov. 29. 16:26
 14/19 anonim ***** válasza:

12

Miért ciki ?

2020. nov. 29. 18:07
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

13

"A másik dolog minek olyan ismerős akinek évente 3-szor köszönsz aztán meg szevasz"

Sokszor van olyan hogy mesze lakik az illető, "elsodorta az élet" munka akármi, de online sokat beszélgetünk, azért.

2020. nov. 29. 18:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

12

Miért ciki ?

Pózolnak az emberek a képeken,mosolygó családok,párok mutatják kifelé a hamis idilli képet.Likevadász oldalaknak bedőlnek,nem gondolkoznak el rajta,hogy valójában miért is lájkolják,vagy éppen miért reagálnak rá dühösen.Koronavírus hírek/álhírek ömlenek az ember arcába,nyilván arra van most szükség,hogy észrevétlenül minél jobban beleivódjon a félelem és szorongás az emberek agyába.Ettől erősödik az immunrendszerünk.Vannak,akik felelőtlenül megosztanak magukról információkat.Bírom még azt,amikor valaki 3 naponta új fotókat tölt fel magáról,mintha pénzt kapna a lájkokért.

Talán a "ciki" jelző túlzás volt,de nekem ezekért nem szimpi.

2020. nov. 29. 20:31
 17/19 anonim ***** válasza:
68%

Amiket felsorolsz még mindig el lehet kerülni 1-2 kattintással, tudom mert én is így használom.

Kellemetlen lenne, ha vissza kéne menni az időben 10-12 évet, és minden témához-hobbihoz, megkéne keresni a tematikus fórumot.

2020. nov. 29. 21:30
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
Egyáltalán nem ciki, ha a Facebook-on nincsenek ismerőseid, a lényeg, hogy legyenek barátaid, akikre számíthatsz
2020. dec. 14. 01:05
 19/19 anonim ***** válasza:
73%

Barát, barátnő? Az meg micsoda?

Amúgy hasonló vagyok az egyik válaszadóhoz, kb 155 ismerősöm van, de amúgy többnyire a kutya sem kíváncsi rám. Mérgező ez az egész internetes "közösségi oldal".

Azt nem tudom, hogy a Facebook mennyire van elavulóban, de a mostani döntéseikkel nagyon maguk alatt vágják a fát.

Olyan nagyon nincs kedvem másik közösségi oldalra átköltözni, nincs kedvem újra bejelölgetni, megkeresni embereket, meg az összes portált/csoportot, amit követek.

20F

2020. dec. 19. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!