Miert akarok meg halni minden percben??!
Figyelt kérdés
Rosszul vagyok mindentol, mindenkitol, magamtol... probalok oda figyelni mindenre, ennek ellenere azt erzem szart sem erek, es csak nyug vagyok masok nyakan... a paromnak se vagyok jo mas nok tetszenek neki..2020. nov. 25. 20:01
1/5 anonim válasza:
Keress valakit akinek te vagy az elsö,a legfontosabb!
3/5 anonim válasza:
Olvass bele a "Segédmunka Állás Csoport" facebook csoportba. Ha meglátod hogy ott milyen kvalitású emberek írogatnak, már is sokkal értékesebbnek fogod magad érezni a világmindenségben. :D
4/5 anonim válasza:
Mert ugy erzed senki nem szeret, senki nem keresi a tarsasagod, es maganyos vagy...en megszoktam mar, 2 eve vagyok egyedul..majd elmulik az, ha teszel rola..
5/5 anonim válasza:
Depressziónak tűnik ez nekem, de ez természetesen csak tipp, és nem diagnózis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!