Hogy lehet eldönteni h illik-e beszámolni/kérdezni erről?
Pl meg van beszélve hogy megyek vhova. De elkap a hasmenés ezért lemondod az adott programot. Ilyen esetben csak lemondod vagy megmondod az okat is. Ez volt velem múltkor hát nem tudom én általában megmondom az okot. De ilyenkor az illető gondolhatja h csak kidumálom magam. Mi a jó döntés?
Akkor, munkahelyen..rá lehet kérdezni vagy mikor/mikyen körülmények között nem ciki megkérdezni h az adott hapsi családos-e? Nem tőle hanem egy 3. személytől aki valószínűleg tudja. Vagy egyáltalán nem illik?
Amúgy első esetre: Nyilván nem mindegy kivel szemben mondod le.
Egy havernak simán megmondom, hogy "fosok mint a gép", de egy randit vagy munkahelyi megbeszélést nem ezzel mondanék le. Vagy szebben közölném, hogy nem érzem jól magam, gyomorrontást kaptam. Aztán az rajtuk áll, hogy kidumálásnak veszik vagy sem.
Azt meg miért ne lehetne megkérdezni, hogy egy "hapsi" családos-e van sem?
Akkor mondok mást. Volt egy bnőm mindig mindenről beszéltünk, majd összekaptunk és több hónapig egymáshoz se szótunk. Én ezalatt talátam egy hobbit, nem is lett vna annyi időm irkálni. Na de hiányzott már és ráírtam. Beszámoltam neki az új hobbimról. Egy hét múlva ezzal a hobbival fel kellett hagynom örökre. Írtam is ezt neki. Jogosan gondolhatja h talán már amikor neki írtam az előtt egy héttel már abbahagyta ezt a hobbit ezért megint uatkozom és csak ezért írtam rá h lekössem magam. És ilyen furán adja ki magát szitut elég sokszor bekapok.
Meg ha egy kollégádtól érdeklőddz egy hapsi magánéletéről, jogosan gondolhatja h tetszik nekem. Közbe meg nem csak tényleg érdekelt. Elég kínos volt mikor vettem a bátorságot és rákérdeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!