Buszon ülve ülésemen utazva rúgdossák alattam az ülést 13-14 év körüli viselkedni nem tudó kultúrálatlan gyerekek. Zavarva engem az utazásba...Mit lehet ilyenkor tenni hogy abba hagyják szóljak a sofőrnek? Ti mit tennétek?
#7-nél a pont!
Majd jön a kiscsálád, oszt jól fejbevernek a sötét utcán legközelebb... Mert rá mertél szólni a kis ártatlan szemefényükre Hozéármándóra vagy Dzsémszbondra! :-D
Azt nem írta a kérdező.😊😊
De amúgy én is laktam falun, akkor reggeli órákban fél óránként jött a az igaz, de ebben is van igazság.
Szarjanak sünt a hülye gyapotszedők...
Lány vagy amúgy? Mert azokkal könnyű amperkodniuk.
Szólj rájuk először kulturáltan, hogy légyszíves ne rugdossátok az ülésemet, mert nagyon zavaró. Nem fogják megérteni, nem is az a cél, hanem hogy ne mondhassák, hogy nem volták először kedves. Utána valszeg újra kezdik majd, na azután hajolj hátha és b*ssz le nekik egy k*rva nagyot, amiért megkérted őket hogy ne rugdossanak, mégis folytatják.
Lesznek szemtanúk és biztosra veszem a pártodra állnak majd, hiszen látták, hogy először kedvesen megkérted őket és mégis b*sztak rá.
Basszus kérdező 😢😢
Sajnálom.
Ezek a Tesznye puják mindenhol ott vannak.
Vonat nincs a közelben?
Mondjuk ott is ilyenek, ott meg óbégatnak.
Sorsod, Borsod :(.
Na az ilyenek miatt szólják le Borsod megyét, mert ezek a Tesznye viselkedni nem tudó puják mindenhol csinálják a balhét és mindenki fél tőlük.
Múltkor mikor hazalátogattunk a párommal a borsodi rokonokhoz, már a tiszain ott óbégattak meg a búzán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!