Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi lehet az oka hogy nem...

Mi lehet az oka hogy nem találok olyan embert akivel együtt lehetne lenni gyerekekkel, sétálni vagy beszélgetni?

Figyelt kérdés
Dolgozok hétköznap, tehát nagyon időm sincs ismerkedni más családokkal. Már olyan érzésem van hogy nem is kíváncsi senki rám. Fiam down szindrómás, lehet emiatt sem gondolja senki úgy hogy megismerne minket. Vagy már nem tudom mit kéne tennem. Más downos gyerek meg nincs a közelünkbe hogy esetleg velük. Szívesen fogadok tanácsot ha valaki hasz helyzetbe van mint én
2020. okt. 6. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:
56%
Hát figyelj, ha ennyire igényed van a társaságra akkor nézz körül FB csoportokban, rengeteg tematikus vagy helyhez kötött csoport van hozzád hasonló anyukákkal. Én pl speciel rohadtul élvezem, hogy a kutya sem kíváncsi rám és magamtól eszemben sincs barátkozni senkivel. 😅
2020. okt. 6. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!