Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért b*sz most így ki velem...

Miért b*sz most így ki velem az élet? Kimaradok mindenből.

Figyelt kérdés

Kollégiumban lakok, viszont el vagyok különítve 1 hete, mert elkaptam ezt a fos vírust... még van 1 hetem hátra elzárva. Viszont 1 hét alatt, annyi minden történt amíg elvoltam zárva, hogy arra szavak nincsenek. Emberek szakítottak, összejöttek, buliztak stb. Tegnap 3 nő, ma 4 nő hívott volna engem meg a haveromat inni, erre guess what: Nem tudok menni, mert be vagyok zárva egy szobába, fertőzöttként. Az egész félév alatt nemtörtént ennyi minden, mint most mikor karanténba vagyok... De miért? Hihetetlen... Mindenből kimaradok...

(Tudom ez sok embernél kifogja most ütni a biztosítékot, de légyszíves ne öljetek meg...Tudom azt is hogy nem ez a világ legnagyobb gondja. Aki szeret bulizni, az megérti. Én nem ítélem el azt aki nem szeret. Gépészmérnökin vagyok, ugyanúgy tanulnom kell, de néha azért jólesik kiengedni a gőzt, pont emiatt szeretek kolis lenni.)

2020. nov. 10. 20:13
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

De leírtam ezt is, hogy nem a két héttel van a bajom... Miért nem olvassák el az emberek a többi választ is, mielőtt betámadnak? Infantilisnek nevezel egyből...

Az 5-ös válaszomban leírtam, hogy azért rinyálok most ennyit, mert bezárják a kolikat, és otthon egyedül leszek megint egy kis faluba, lehet egészen a jövő nyárig. Ezért bánt ennyire, hogy most ilyen sok mindenből kimaradok, pont a nagy lezárások előtt, mert utána nem lesz rá lehetőségem bepótolni egy jó ideig.

2020. nov. 10. 22:31
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

Én megértelek, csak viccelődtem. Én otthon ülök egész nap és dolgozom, és senkivel nem találkozom már több hete. Ezért nem tudtam úgy átérezni, de megértem. Én szerintem 1 éven át pont ilyen voltam, csak folyamatosan. Azt éreztem, én vagyok a világ legszerencsétlenebb embere.

Rendes válaszom az neked, hogy az élet nem b.sz ki veled. Nagyon szerettél volna valamit, amit nem kaptál meg, és erre nagyon heves érzelmekkel reagáltál. Úgy tűnik így, mintha az élet nagyon kicseszett volna veled, de igazából nem történt semmi.

De nem is tudom, milyen válaszokat vártál egyébként. A gyakoris embereket alapból könnyű kihozni a sodrukból, de olyan kérdést is írtál, ami igazából csak arról szól, hogy az élet kicseszett veled és nem is lehet rá igazán választ írni.

2020. nov. 10. 22:44
 13/30 anonim ***** válasza:
69%

Ilyen kérdések olvasása közben realizálom, hogy igen is vannak büfés szakok.

BMEs ként arra nincs időm sokszor, hogy WCre menjek tanuláskor, nem hogy azon izgulni hogy milyen bulikról és drámáról maradok le.

Ha nem laknék együtt barátnőmmel már rég elhagyott volna olyan szinten kéne hanyagolnom.

Elképesztő milyen külömbség van szakok között és persze szakon belül is akik 3 év alatt és 6 év alatt végzik el...

2020. nov. 10. 23:48
 14/30 A kérdező kommentje:

#12-es köszönöm, ez kielégítő válasz volt. Igen, igazad van, kicsit így átgondolva, nembiztos, hogy érdemes volt kiírni ezt a kérdést. Tényleg inkább csak egy hirtelen érzelmi felindulás volt. Nem vártam megoldást, ilyen kérdésre nem lehet megoldást találni. Inkább tapasztalatokat, hasonlóan érző emberek véleményét, illetve a te válaszodhoz hasonló, más gondolkodásmódú véleményre vártam volna. Köszönöm mégegyszer a végén a normális választ.

#13-mas. Kedves BME-s kolega. Először is kérlek nézz utána a büfé szak jelentésének. Másodszor, az hogy melyik egyetemre jársz, és hogy neked milyen nehéz, nem reprezentálja azt, hogy milyen szakember leszel. Könnyen lehet, hogy én is BME-s vagyok, mégis van időm néha elmenni bulizni... Vagy te választottál a képességedhez kemény egyetemet, vagy valamit rosszul csinálsz. Más gpk-s szaktársaim is elszoktak bulizni járni, és sokan közülök Msc-sek. Na de, köszönöm, hogy egy kérdésből ennyi mindent megállapítottál rólam, a pázmányosok tanulhatnának tőled.

2020. nov. 11. 00:14
 15/30 anonim ***** válasza:
77%

Összejöttek... buliztak...

Hamarosan ők is be lesznek a fos vírussal zárva, ne aggódj.

2020. nov. 11. 07:46
 16/30 anonim ***** válasza:
43%
Most lehet rám is puffogni, hogy “first world problem”, de én akiket ebben az egész cirkuszban a legjobban sajnálok, azok ti vagytok, kérdező. A friss egyetemisták, akik most vannak a felnőttè válás kapujában, egy az egyben elveszítitek most azokat a fontos hónapokat, lehet hogy éveket az életetekből, ami a személyiségfejlődés egy nagyon fontos lépcsője. És ez az idő amúgy is olyan gyorsan elmegy, és nem jön többet vissza :(. A függetlenedés, elszakadás a szülőktől, társaság, ÖNFELEDT buli, csajozás-pasizás...nagyon sokan az egyetemen ismerik meg életük párját, de hány fiatalt szakít most szét ez a helyzet. Sokaknak, akik kisebb, elmaradottabb vidéki településekről jönnek, a koli lenne az egy esély a környezetváltozásra, a kapcsolati tőkére...erre a csórik az egykori gyerekszobájukban nyomják le a tanulmányaik egészét Bivalybasznádon, legalábbis jó esély van erre. Jogosan érzed magad rosszul és nagy kitartást kívánok mindenkinek, annak is, aki nem kapta el a vírust, csak a korlátozasok szétb*sszák a legfontosabb éveit. És persze jobbulást!
2020. nov. 11. 08:27
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért erős túlzás, hogy ezek a legfontosabb évek.
2020. nov. 11. 08:47
 18/30 anonim ***** válasza:
19%
#17 szerintem meg de...persze ez az én véleményem, valakinek nyilván van enné fontosabb is, azt tudom, hogy az én életemben és a társaim életében az egyetemi, kolis évek nagyon meghatározóak voltak, plusz nem is mindenkinek olyan a háttere, hogy otthon tudjon tanulni, valakinek tényleg ez az egy esélye, hogy kiszakadjon a toxic családjából.
2020. nov. 11. 08:52
 19/30 anonim ***** válasza:
43%
#18 Valahol igazad van. Sőt, még így is kicsit irigy vagyok a kérdezőre. Én túl közel laktam az iskolához és az egyetemhez is, hogy kiszakadjak a "toxic" családomból. Azóta sem sikerült ezt abszolválni... Megértem, hogy ez a véleményed és lehet én is így gondolnám, ha lett volna benne részem. Viszont szerintem a tanulás legalább annyira fontos a későbbi karrier szempontjából, főleg ha valaki csóró családból jött. Nekem legalább ez utóbbi sikerült.
2020. nov. 11. 09:57
 20/30 anonim ***** válasza:
22%
Hát én azt egy percig sem állítottam, hogy a tanulás nem fontos, sőt! :D. De még sokszor a koliban jobb körülmények vannak, mint otthon.
2020. nov. 11. 10:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!