Sok otthonülős, nem barátkozós, nem bulizós fiatal miért szidja és próbálja leminősíteni a bulizós, társasági életet élő fiatalokat?
Nem is csak az idősek, akiket még részben megértek, hanem sok fiatal is.
Nem csak, hogy leminősíti a bulizós, partizós, társasági életet élő, fiatalos társait, hanem próbálja is rágalmazni.
Összemosni dolgokat, hogy nem lesz belőle semmi, nem foglalkozik a tanulással meg mindenféle más negatív dolgokkal.
Közben miért kellene így lennie, ki beszél erről?
Még kb. az az egyenesebb aki nyíltan szidja, utálja, de sokkal mocskosabb aki próbálja összemosva minden egyébbel és így elítélni őket.
Olyanokkal rágalmazni amik ha úgy lennének tényleg baj lenne, de miért lenne igaz, főleg minden bulizós fiatalra.
És még magukat hiszik akkora szellemi fölényben meg hogy ők a különbek...
Logikában sem...
Én is ilyen "megkeseredett", otthonülős, bulizni nem járó fiatal vagyok.
És alapból tökre nem érdekel, ki mennyit jár bulizni, ő dolga, úgy osztja be az idejét meg a pénzét, ahogy akarja.
Viszont amikor az ilyenek nekem magyaráznak, hogy "antiszociális" vagyok, mert nem járok bulizni és majd pár év múlva bánni fogom, hogy soha nem voltam részeg, stb., meg utána a suliban nekem sírnak, hogy hadd puskázzanak már rólam, mert ők tanulás helyett bulikázni voltak, hadd küldjem már el őket a qrva anyjukba.
9-es:
Ez elég szélsőséges példa, de szerintem sok esetben hasonló lehet mögötte. Csak akkor ne állítanák be magukat jónak, tisztának, helyesnek, stb...
10-es:
Én nem foglalkozok annyit velük mint ahogy ők papolnak. Én csak egy kérdést tettem fel.
Lehet, hogy jó módszernek tűnik megpróbálni visszalökni a másikra, de attól még a valóság nem változik meg.
Tényleg nem értem, hogy az olyan normális válaszokat mint a 9. is miért kell lepontozni?
Amikor valaki rávilágít a lényegre, nem csak védi az ilyen embereket akkor az negatív. Az bezzeg pozitív amikor védi az ilyeneket.
Ez a honlap mivel anonim lehet, hogy alapból ennyire ilyen szintű. És itt védik egymást vagy mi?
Az biztos, hogy társaságban bárhova elmegy az ember nem így oszlanak meg a vélemények, hanem inkább fordítva.
Mondjuk így nézve érthető, hogy itt meg ez van.
Oké, köszi a válaszokat, nem volt igazán értelme itt megkérdezni.
15 Ne kelljen már magyarázni, hogy működik a lepontozás.
Ott van, hogy: "Hasznos ez a válasz?"
Aki úgy gondolja, hogy a 9-es válasz egy baromira leegyszerűsítő, túlzó hülyeség, az arra fog kattintani, hogy "Nem hasznos".
"Ne kelljen már magyarázni, hogy működik a lepontozás."
Nem kell...
Bebizonyosodott.
Itt nem olyan arányban vannak a kérdésben említett emberek mint a valós életben a fiatalok között, hanem gondolom koncentráltan. Ezért születtek az értékelések.
17:
Mire írtad, hogy fordítva?
Engem középiskolától kapott el a gépszij, buliztam, nem tanultam, emiatt jó tanulóból rossz tanuló lettem. A mai napig dühös vagyok magamra emiatt. 30 felett pótoltam be a egyetemet is.
Kiéltem magam akkor annyira, hogy egyáltalán nem hiányzik a partizás.
Viszont belvárosba költöztünk, megőrülök a kulturálatlan piálós, ordibálós fiataloktól, mert miattuk non-stop kialvatlan vagyok. Mi nem csináltuk az utcán ezt, hanem bent a bulikban voltunk. Na szerintem ezért utálják sokan, mert lehet ezt normálisan is csinálni, ahogy pl. Anno én, de többsége erre alkalmatlan, mindenkit leszar. Fordult a világ rossz irányba.
Szóval amíg másokat nem zavar a bulizás, ok, a te életed, de ha másokat zavarsz ezzel, az már baj.
Ez nem irigység,hanem bosszankodás joggal.
38/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!