Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha valaki neve mellett zöld...

Ha valaki neve mellett zöld karika van Messengeren akkor fent is van vagy az alkalmazással van baj?

Figyelt kérdés

2020. nov. 6. 02:25
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Hát, elég bugos évek óta a cucc. Volt már olyan, hogy ismerős írogatott, hogy miért nem válaszolok, amikor fent vagyok. Hát, már rég aludtam és a mobilomon ki volt kapcsolva a net.
2020. nov. 6. 02:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem valós az az online állapot
2020. nov. 6. 08:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, már egy ideje nem jól működik.. nekem is mondták, hogy fent vagyok, aztán nem...
2020. nov. 6. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha szamitogeprol hasznalja, pl lenemitva ki van nyitva, kozben teljesen mast csinal.

Telefonon beszel Messengeren valakivel, pl egy oraja, es nem fog azzal foglalkozni, ki mit uzent.

Harmadik, igen, jelez zoldet ujabban, mikor anyukam reg kikapcsolta a gepet, a ferjem mossa az autot, es megis.

2020. nov. 6. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!