Van itt olyan aki 20-25 év körül van és nincs fent Facebookon, Instagramon és ilyen helyeken?
Figyelt kérdés
Nők közül van ilyen aki nem érzi hiányát ezeknek az oldalaknak?
Valaki gondolkozik azok hogy törölje magát?
2020. okt. 29. 02:09
11/17 anonim válasza:
Nekem ugyan van facebookom, de szinte alig használom; több mint 5 éve nincs új profilom, képem.
Ismerősöm kb 200, csak akiket tényleg ismerem.
Facebook hírfolyamot ritkán nézek/olvasok.
Más közösségi felületem nincs, és nem is lesz.
12/17 anonim válasza:
Van facem de nem rakok ki semmit , meg nem kommentelek semmit sehol. Egy többéves profilom van kèsz. Messengert a napokban nem igen használok mert az emberek utálnak de èn is ōket . Baràt meg család az ami max fontos rajta. Több alkalmazást èn nem is használok. A telefon telefonálásra való. 22 f
13/17 anonim válasza:
Facebookom van,de csak a messenger miatt. Évente max 1-szer rakok ki új profilképet. Ja, és a munkahelyem csinált facebookos csoportot ahova mindenkinek be kellett lépni (akinek nem volt facebookja, annak kötelezö volt csinálni), és abban a csoportban osztanak meg híreket, szóval azt nézni kell.
Instagramm, tiktok, meg mittudoménhogymik nincsenek, egyáltalán nem érdekelnek.
23/L
14/17 anonim válasza:
Nekem is csak a messenger miatt van fb. - OM, hogy a kollégákkal tudjak beszélni, instám meg ilyesmiken nem vagyok fenn. 29/F
15/17 anonim válasza:
Másfél éve töröltem az instám és a facebookom is. Mikor ezt eldöntottem írtam a fontos embereknek, barátaimnak, közeli ismerősöknek, hogy mi a helyzet. Velük azóta viberen, whatsappon stb. tartom a kapcsolatot. 23/F
16/17 anonim válasza:
Igaz én fent vagyok, de semmit nem töltök fel nyilvánosan, mármint úgyse, hogy az ismerősök láthassák.
17/17 anonim válasza:
Miert pontoztok le valakit a sajat tapasztalata miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!