Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szégyellnek az emberek...

Miért szégyellnek az emberek szellenteni?

Figyelt kérdés
Szerintem jó lenne ha ez nem lenne tabu egy munkahelyen például. Elvégre egy fingba még senki nem halt bele. Engem jobban idegesit ha valaki folyton szipog meg köhög a közelemben, de az orrára nem képes felhúzni a, maszkot, csak úgy lóg az állán.

2020. okt. 28. 20:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
én szoktam fingani, mert többnyire egyedül vagyok
2020. okt. 28. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Buszon egy akkorat, hogy a melletted allonak megcsorren az apro a zsebeben :D
2020. okt. 28. 21:33
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Van jobb ötletem. Hanyagolni kéne már ezt a munkahelyesdit a robotok és a hómofisz évszázadában, és akkor nem gyártunk magunknak mesterséges problémákat. Épp elég lesz, ha az ilyen szociofíliában szenvedő extravertált típusok úsznak egymás aurájában és telepumpált légterében önmaguk örömére.
2020. okt. 28. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem téged is érdekellne mennyire büdös ha elereszteném magam egy jó bableves + tej kombó után. Az nem csak szétmarja az orrod hanem a torkodat is tisztítaná.
2020. okt. 28. 21:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Ettől a kombótól lehet, hogy befosnál. És miért zavarna az engem? Inkább sajnálnálak
2020. okt. 28. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Hogy tudnál sajnálni mikor ott kapálózva fulldokollnál mellettem? Kissé nehezen hiszem hogy ilyen helyzetben lenne még erőd sajnálkozni is.
2020. okt. 29. 00:05
 17/18 anonim ***** válasza:
82%
Jobb kint, mint bennt.
2020. okt. 29. 19:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Leginkább nő-férfi PÁRKAPCSOLATOKBAN megengedett szerintem...

Amikor még csak "barátkozás" van - a Hölgyek egy ideig tartogatják, azután biztosan elengedik magukat.

Részben neveltetés kérdése is valamennyire. (A tágasabb terekben MEGENGEDHETŐ - meg ha ablakot nyitunk természetesen.)

De miért éppen munkahelyen? Lehet az egy MEGALÁZÁSI KÍSÉRLET kezdete is egyeseknek... (otthon a családban SOK MINDEN MÁSKÉPPEN VAN, PERSZE!) Meg azért a székletszag sem annyira mindegy.

Ui: a koronavírusos maszkhordásról pedig nem tudok nyilatkozni. Tud zavaró lenni persze az arcmimika hiánya, de hát most ez van.

2020. okt. 30. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!