Bolti eladók! Nektek szoktak beszólni a vevők?
Nemrég kezdtem ezt a szakmát, és beszolt ma egy vevő, hogy beszéljek hangosabban, nem érti mi a sza*ért suttogok.
Elég rosszul esett, azon gondolkodom hogy kilépek.
Pár évet dolgoztam boltban, de örültem volna, ha csak ennyi baj lett volna az emberekkel.
Engedd el a dolgot ne kattogj rajta, lesz még ettől rosszabb/durvább is.
Szoktak beszólni! Tényleg ne kattogj rajta nem ért annyit!El kell engedned a füled mellett az ilyeneket!Sok fura magának való ember van!
Kitartás!
Ha még most kezdted, de már problémásnak látod, lehet nem ártana valami másban gondolkozni és mást tanulni helyette vagy utána keresni más szakmát amit szívesebben csinálnál. Sajnos ez idővel egyre rosszabb lesz és belefásulsz.
Rengeteg rosszindulatú ember van és vannak olyanok, akik direkt kötnek bele az emberbe.(tapasztaltam nem egyszer) Most nem az eladókat védem, akad köztük is jó pár bunkó.
A lényeg, hogy elég nehéz az emberekkel. Adj időt magadnak és ha nem tudod ezeket figyelmen kívül hagyni, jobban jársz akármi mással.
1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!