Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy csak...

Miért van az, hogy csak gyökér palikkal hozz össze az élet?

Figyelt kérdés
Minden barátnőmtől hallom, hogy a fiú akivel együtt van, kavar virágot visz neki, elkiséri mindenhova, kedvesek, felhívják őket engem meg minden fiú akivel összehozott a sors folyton átbaszott,szivatott és megalázott. Én mindig igyekeztem de soha nem tisztelt egy partnerem sem
2020. okt. 25. 09:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Minden két emberen múlik...

Ha te csak ilyeneket fogsz ki ipari mennyiségben az már nem a rendszer hibája

2020. okt. 25. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem én sem jönnék be neked, pedi nem vagyok gyökér, akkor meg mindegy.
2020. okt. 25. 12:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Hozzáállás kérdése is, meg hogy a két ember mit hoz ki egymásból.
2020. okt. 25. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Üdv kérdező !

Szeretnék előbb kérdezni alamit, ha nem bánod.

A, a srácok kezdeményeznek nálad ?

B, Te kezdeményezel a srácoknál ?

C, Igazából Te kezdeményezel a srácoknál, de úgy hogy elhiggyék ők kezdeményeztek ?

Van egy tippem, ha ugyanezt megkérdezed a barátnőidtől, azoktól, akik olyan srácokat fognak ki akiknek Te örülnél. Akkor az ő válaszuk a jóslatom szerint a C, lesz.

Van persze ehhez egy elméletem is. Minden általunk kívánt tulajdonságnak van egy ellen pólusa éppen úgy mint a mágnesnek vagy tekintsd ezt egyfajta Jing-Jangnak.

A számodra ideális srác általad kívánt tulajdonságainak is van ilyen ellen pólusa és a Te előnyös tulajdonságaidnak is.

A te szemszögedből ez nyilván úgy jön le, hogy az a srác aki neked megfelelne nyilván létezik, hiszen a barátnőidnek sorra ilyen pasija van. Viszont nagyon könnyen benne van a pakliban, hogy ezek a srácok soha nem mertek volna próbálkozni nálad. Sőt egyébként könnyen meglehet, hogy megeshet, hogy egyiknek vagy másiknak Te tetszettél igazán. Csak egyszerűen maguk fölé értékeltek.Már eleve, a barátnőidet is. Szerintem jelenleg azoknak a srácoknak nincs esélye nálad akik maguk fölé értékelnek téged, már eleve kezdeményezni sem fognak, Azt gondolom, hogy olyanoktól várod, hogy tiszteljenek akik maguk alá értékelnek téged.

2020. okt. 25. 15:12
 15/16 A kérdező kommentje:

Koszonom a pozitiv kommenteloknek❤️❤️

utolso: hat van, hogy en es van, hogy ok kezdemenyeznek de sokszor ugy jon ki sajnos hogy egy ideig jofejek utana meg olyanok velem mintha nem is ismernenk egymast. Az elmeleted tetszik am.

2020. okt. 25. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Családfa állitás, hetedíziglen megbocsájtás, elengedés közös vezetett meditáció segíthet.
2020. nov. 12. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!