Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most mar mindig ez lesz vagy...

Most mar mindig ez lesz vagy változik?

Figyelt kérdés

A koronavirus egyszer el fog tűnni vagy változik a helyzet, hogy kicsit jobb legyen?

Nincsennek koncertek,társasági elet,félsz hogy kórházba kerülsz, nem tudok találkozni távoli barátaimmal, állandóan maszkba kell lenni sok lehetőséget elvesz sajnos.

Ez mar örökké igy fog maradni? Nagyon szomoru vagyok emiatt, 18 eves vagyok es kilátástalannak latom a jövőmet emiatt. Most maszkban fogok eletem végéig lenni? Sosem latom a távoli barátaimat, meg egyaltalan, hogy szerezhetnek újakat a jövőben ha nem lehet menni sehova? Nagyon szorongok ezek miatt

2020. okt. 24. 20:44
1 2
 11/11 valaki : ***** válasza:
100%

Amúgy ezt el szoktam mondani, csak az érdekesség kedvéért. Mi szerencsések vagyunk. Tudjuk mi ez, azt is hogy vége lesz.

A régebbi járványoknál az emberek a sötétben tapogatóztak.

Szóval örüljünk együtt hogy jobb helyzetben vagyunk és igen, vége lesz :, D

2020. okt. 28. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!