Miért sértődnek meg az emberek mindenen?
Figyelt kérdés
Minden második szavamon ki vannak akadva, irritálom az embereket valamiért és nem kíváncsiak rám. Igencsak fárasztó hogy minden pitiáner dologért megy a hiszti meg a sápítozás.2020. okt. 24. 16:42
11/14 A kérdező kommentje:
Amikor megpróbálok kedves lenni csak a fapofa meg a szájtépés de ha mondok valamit ami nem tetszik akkor jaajj most mit mertem mondani..
2020. okt. 24. 17:18
12/14 anonim válasza:
Mire gondolsz ez alatt konkrétan?
13/14 anonim válasza:
Ismerem ezt az érzést. Nem, nem vagyok bunkó, csak karakán. Általában a nők szoktak bedurcázni, ha nem nyalom a valagukat. Férfiak között szocializálódtam, ott természetes volt, hogy aki sokat rinyál, azt helyre igazítják és elküldik a búsba tököt növeszteni, én is a gördülékeny, nem pátyolgató, hanem lényegretörő kommunikációhoz szoktam. A munkám során is az a hatékonyabb. Most azzal nem tudok és nem is akarok mit kezdeni, hogy egyesek folyamatosan előhúzzák a gyerek kártyát, a beteg kártyát, a dolgozó kártyát meg mindent, ami miatt sajnálni kellene őket. Nekem ők senkik, a sajnálatom sem segít nekik túl sokat, a humoromat meg jobb körökben díjazzák, akkor kit érdekel a hiszti? Engedd el, egyeseknek az lenne az ideális, ha valaki pelenkázná őket. Fel kellene nőni, akkor nem fájna minden szar.
14/14 anonim válasza:
Az ilyen embereket egyszerűen kerülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!