Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem gondolják, hogy a legtöbb...

Nem gondolják, hogy a legtöbb rendőri "túlkapás" a feketék ellen a feketék provokatív kiállása miatt van?

Figyelt kérdés

Mint éltem amerikában 8 évig. Egy olyan környéken ahol kb 40%-a a lakosságnak fekete.

Olyan szinten provokatívak a feketék, hogy a többségben lévő fehérek érezték magukat kisebbségben. Szemtanúja voltam egynek. A boltból ahol épp vásároltam 2 fekete huszonéves rohant ki elég nagy tempóban. Balszerencséjükre a parkolóban mértek a rendőrök a főutat figyelve. Észrevették és egy laza mozdulattal leteperték őket.

Mit kezdtek ordibálni? Mivan? mivan? Azért, mert fekte vagyok? Már futni se szabad? Azért, mert fekete vagyok?

Már ott videótak vagy 7-en körlüttük, felvették ahogy az ételeket kipakolták a kabátjukból. A környékbeli emberek is végig azt mondogatták, hogy what a racist man. (Milyen egy rasszista ember (rendőr) )

Mindenből a rasszizmust hozták ki. Lopott? Rasszista a rendőr. Gyilkolt, rasszista a rendőr.

Vagy ha igazoltatták. Index nélkül váltott sávot, ráadásul záróvonalon a piros lámpa előtt közvetlenül. Egy autóval előttem. Engem különösebben nem érdekelt, beengedtem őket.

Láss csodát, megjelent villogva egy járőrautó. Kiszálltak, odamentek, papírokat kértek.

Egyből már ment a rasszistázás. Hogy azért állították meg, mert fekete.

Why did ya stopped me? why. couse' Im Black? Ha? CAUSE IM BLACK??

Végig ezt ordítozták. Kívülről még én se láttam, hogy feketék :(

Megbüntették volna őket és kész elmehettek.

És ezek 90%-ban mind oda torkollanak, hogy meglökik a rendőrt, megütik. És kénytelenek megukat védeni a rendőrök.

2020. okt. 19. 23:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezért lenne fontos a tájékozottság
2020. okt. 20. 02:11
 12/18 anonim ***** válasza:
17%

Nem értem hogy Magyarországon minek eszitek magatokat ezen. Nem elég hogy nincs igazad de nem k urvára tökmindegy? Azok akiknek az életén és jogain élősködsz, és azok akiknek az életét és jogait védenéd meg sem találják Magyarországot a térképen.

Amúgy fura hogy a múltkor még németorszagban éltél ahol csak csapatostol mert kimenni az utcára a fehér ember mert különben a blm tüntetők kinyirtak volna titeket, most meg hirtelen Amerikában éltél ahol első kézből tapasztalta hogy igenis kell a golyó a feketébe. Szerezz már egy hobbit öreg, mert nyilvánvaló hogy rajtad kívül senki sem ennyire megszállottja a témának.

Addig is szard össze magad, remélem egyszer tényleg kirabol egy fekete hogy legyen min p icsognod.

2020. okt. 20. 03:13
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Statisztikákat azért érdemes megvizsgálni, főleg a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberekről. Hány kiskorú gyereket lőttek le "véletlenül" az elmúlt pár évben, és ebből hány volt fekete és hány volt fehér? Hány fegyvertelen embert lőttek le "véletlenül", és ebből hány volt fekete, hány volt fehér? Hány betegség miatt nem beszámítható embert lőttek le "önvédelemből", és ebből hány volt fekete, hány fehér?
2020. okt. 20. 03:13
 14/18 anonim ***** válasza:
31%

Addig ír, míg nem olvassa valakitől azt, ami egybevág azzal, amit gondol. Akkor megvan a 'naugye!?', hátra lehet dőlni, nem kell utánanézni sok forrásból, összevetni, következtetni: érti, hogy mi van 'valójában', és kész.

Kérlek, írj ki kérdést a többi xenofób hobbidról is: a szivárványos mozgalmakról, stb., hisz megerősítésre van szükséged, te látod jól a dolgokat, a valóság egyáltalán nem komplex, semmi szükség árnyalt gondolkodásra, jók a sztereotípiák is, sőt: csak azok jók...

2020. okt. 20. 06:39
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
De igen,ezek még a cigányoknál is rosszabbak.
2020. okt. 20. 06:43
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem vitatom, ahogy azt sem, hogy a statisztika valóságtartalma sok esetben tükrözi azt, amit a megrendelője mutatni kíván.

Lehet más a véleménye mindenkinek, de legyenek konkrét érvei, tudja alátámasztani, mert bullshiteket meg csúsztatásokat puffogtatni 5 kiló krumpli után bárki tud, agysejteket sem igényel. Ennyit szerettem volna mondani, köszönöm...

2020. okt. 20. 07:04
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Hehehe hogy bepukkantak a srácok, persze szokás szerint semmi érv, csak megy a személyeskedés.

:D

Ha egész héten a sorra járnak ki intézkedni, akkor hol lesz a lövöldözés?

Elég egyértelmű, hogy a soron.

Vagy ez most valami rossz vicc?

2020. okt. 20. 09:45
 18/18 A kérdező kommentje:

12: neked is ugyanilyen sok jót kívánok :(

13: attól függ. mi számít kiszolgáltatott helyzetnek?

Ezek nem érvek, hanem tények.

2020. okt. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!