Nem gondolják, hogy a legtöbb rendőri "túlkapás" a feketék ellen a feketék provokatív kiállása miatt van?
Mint éltem amerikában 8 évig. Egy olyan környéken ahol kb 40%-a a lakosságnak fekete.
Olyan szinten provokatívak a feketék, hogy a többségben lévő fehérek érezték magukat kisebbségben. Szemtanúja voltam egynek. A boltból ahol épp vásároltam 2 fekete huszonéves rohant ki elég nagy tempóban. Balszerencséjükre a parkolóban mértek a rendőrök a főutat figyelve. Észrevették és egy laza mozdulattal leteperték őket.
Mit kezdtek ordibálni? Mivan? mivan? Azért, mert fekte vagyok? Már futni se szabad? Azért, mert fekete vagyok?
Már ott videótak vagy 7-en körlüttük, felvették ahogy az ételeket kipakolták a kabátjukból. A környékbeli emberek is végig azt mondogatták, hogy what a racist man. (Milyen egy rasszista ember (rendőr) )
Mindenből a rasszizmust hozták ki. Lopott? Rasszista a rendőr. Gyilkolt, rasszista a rendőr.
Vagy ha igazoltatták. Index nélkül váltott sávot, ráadásul záróvonalon a piros lámpa előtt közvetlenül. Egy autóval előttem. Engem különösebben nem érdekelt, beengedtem őket.
Láss csodát, megjelent villogva egy járőrautó. Kiszálltak, odamentek, papírokat kértek.
Egyből már ment a rasszistázás. Hogy azért állították meg, mert fekete.
Why did ya stopped me? why. couse' Im Black? Ha? CAUSE IM BLACK??
Végig ezt ordítozták. Kívülről még én se láttam, hogy feketék :(
Megbüntették volna őket és kész elmehettek.
És ezek 90%-ban mind oda torkollanak, hogy meglökik a rendőrt, megütik. És kénytelenek megukat védeni a rendőrök.
Nem értem hogy Magyarországon minek eszitek magatokat ezen. Nem elég hogy nincs igazad de nem k urvára tökmindegy? Azok akiknek az életén és jogain élősködsz, és azok akiknek az életét és jogait védenéd meg sem találják Magyarországot a térképen.
Amúgy fura hogy a múltkor még németorszagban éltél ahol csak csapatostol mert kimenni az utcára a fehér ember mert különben a blm tüntetők kinyirtak volna titeket, most meg hirtelen Amerikában éltél ahol első kézből tapasztalta hogy igenis kell a golyó a feketébe. Szerezz már egy hobbit öreg, mert nyilvánvaló hogy rajtad kívül senki sem ennyire megszállottja a témának.
Addig is szard össze magad, remélem egyszer tényleg kirabol egy fekete hogy legyen min p icsognod.
Addig ír, míg nem olvassa valakitől azt, ami egybevág azzal, amit gondol. Akkor megvan a 'naugye!?', hátra lehet dőlni, nem kell utánanézni sok forrásból, összevetni, következtetni: érti, hogy mi van 'valójában', és kész.
Kérlek, írj ki kérdést a többi xenofób hobbidról is: a szivárványos mozgalmakról, stb., hisz megerősítésre van szükséged, te látod jól a dolgokat, a valóság egyáltalán nem komplex, semmi szükség árnyalt gondolkodásra, jók a sztereotípiák is, sőt: csak azok jók...
Nem vitatom, ahogy azt sem, hogy a statisztika valóságtartalma sok esetben tükrözi azt, amit a megrendelője mutatni kíván.
Lehet más a véleménye mindenkinek, de legyenek konkrét érvei, tudja alátámasztani, mert bullshiteket meg csúsztatásokat puffogtatni 5 kiló krumpli után bárki tud, agysejteket sem igényel. Ennyit szerettem volna mondani, köszönöm...
Hehehe hogy bepukkantak a srácok, persze szokás szerint semmi érv, csak megy a személyeskedés.
:D
Ha egész héten a sorra járnak ki intézkedni, akkor hol lesz a lövöldözés?
Elég egyértelmű, hogy a soron.
Vagy ez most valami rossz vicc?
12: neked is ugyanilyen sok jót kívánok :(
13: attól függ. mi számít kiszolgáltatott helyzetnek?
Ezek nem érvek, hanem tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!