Mi a véleményetek azokról a fiúkról akik leakarják szoktatni a barátnőjüket a cigiről vagy akik nem jönnek össze olyan lánnyal aki cigizik?
Ha nem jön össze olyan lánnyal, a saját döntése.
A "leszoktatás" viszont a lány belügyébe avatkozás, még ha a szándék jó is volna, nem kéne. Ott középtájt k helyett inkább p-vel próbálkozzon, abba lehet a csaj is belemegy :)
Aki nem jön össze dohányossal, azt megértem.
Aki meg le akar szoktatni egy dohányost, azt simán sajnálom... olyan dologba üti bele az orrát, ami nem az ő dolga, hiába, hogy a szándék jó.
mindenki azzal jön össze, akivel akar, és azzal nem, aki valamelyik kitételének nem felel meg (legyen az hajszín, mellméret, pártállás vagy káros szenvedély akár)
belepofázni a másik dolgába viszont nem tudom mi köze van. semmi. én leginkább elküldök a pcsába bárkit, aki megpróbál beledumálni úgy általában az életembe. nem nevelőnőt keresek magam mellé, hanem társat.
A dohányzásról leszoktatni akarástól csak többet lehet cigizni, kevesebbet soha. A dohányzónak kell akarni leszokni.
Nem dohányzó nőt kell keresni akinek ez fontos, egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!