Elmossam a cuccait?
"Idióta kis incel! Persze, a farkad is leszárad ha elmosod azt a pár cuccot, véletlenül se tedd, te tesztoszteronbomba.
Remélem a csaj látja ezt a kérdést és soha többet nem megy hozzád.
"
Remélhetőleg fogsz egyszer találkozni egy valódi incellel, és az meg mutatja majd neked, hogy milyen amikor valaki tényleg az :)
A srác nem tudta eldönteni, hogy melyik út a helyes, mert a női (leginkább huszonéves) társadalom "irányít" minket: ha kedves, jóindulatú, cuki, házias, illedelmes srácok vagyunk, akkor mehet a friendzone, mert "nem izgalmas".
Ha pedig macsó, beszólogatós, kalandozós, "tipikus férfi" szerepét vesszük fel, akkor már mindenki izgalmasnak tart, és meg akar menteni.
Tudom, hogy ezért lepontozást fogok kapni, mert az igazság a te lelkivilágodat is bántja, de sajnos ezek tények.
Én is szívesen vinnék virágot minden este a páromnak, és csinálnék neki forrófürdőt miközben elmosogatok, de ilyenkor rögtön érdekesebb lesz az srác aki az éjszakát a városban tölti, és úgy cseréli a lányokat mint a zoknikat. Én pedig aki az "otthont" jelentem, az meg már unalmas.
"Pedig a Petike milyen rendes volt, dolgozott, és még főzni is tudott" - ismerős ez a mondat? Én nagyon sokat hallgattam azokról a srácokról, akik nem tudnak kilépni a jófiú szerepből, és a csajok 6-24 hónap után elköszönnek, mert lett valaki izgalmasabb.
17# leírtam azt az eshetőséget is, javaslom, hogy olvasd át újra figyelmesen a válaszomat. :) Én alapjaiba véve egy kedves, udvarias, jól nevelt srác vagyok, ez évekig nem vált be.
Fogadhatsz de teljesen felesleges. Egy éjszakás megszámlálhatatlan (neked nincs tinder a telefonodon? lol), de már 2 éve boldog párkapcsolatban élek: amióta felvettem a leírt szerepet, amit a nők igényelnek, azóta nincs problémám a pártalálásban. Ezt nem én mondom, ezért lehet gyűlölni, de én ezt tapasztalom :)
Tisztelet a kivételnek, hiszen az mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!