Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elmossam a cuccait?

Elmossam a cuccait?

Figyelt kérdés
Tegnap randiztam egy lánnyal, és hozott magával poharat, és minden evőeszközt. (Ne kérdezzétek miért, ez a mániája.) Viszont mikor elment itthagyta mindet piszkosan, és azt mondta ma visszajön érte. Szerintetek elmossam neki, vagy hagyjam? Attól félek, ha elmosom, akkor egy kis needy papucs csicsának gondol, ha meg nem akkor meg egy bunkónak. Melyik lenne a helyes? :) (Tudom, ezért kiírni egy kérdést... De van egy olyan érzésem, hogy direkt alakította így :D )

2020. okt. 6. 12:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
Mossad, kedves gesztus :) orulni fog neki
2020. okt. 6. 13:15
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Én elmosnám, de amúgy csak nekem fura, hogy a lány vendégségben van, és nem mossa el a cuccait?
2020. okt. 6. 13:18
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg ne, milyen nő ez? Igénytelen.
2020. okt. 6. 14:07
 14/18 anonim ***** válasza:
9%
Konkrétan azért vitte oda hogy mosd el, próbál rá szoktatni. A férfi nem mosogat ezt tanuld meg. Ha erre rászokik aztán mosogathatsz utánna mindig. És mindenki pontjait lehuztam itt. Hahahahhahaha
2020. okt. 6. 15:15
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
14#, mert neked tuti aranykorona is nőtt a tökeidre a születésedkor, ugye? :-P
2020. okt. 6. 15:48
 16/18 anonim ***** válasza:

"Idióta kis incel! Persze, a farkad is leszárad ha elmosod azt a pár cuccot, véletlenül se tedd, te tesztoszteronbomba.

Remélem a csaj látja ezt a kérdést és soha többet nem megy hozzád.

"

Remélhetőleg fogsz egyszer találkozni egy valódi incellel, és az meg mutatja majd neked, hogy milyen amikor valaki tényleg az :)

A srác nem tudta eldönteni, hogy melyik út a helyes, mert a női (leginkább huszonéves) társadalom "irányít" minket: ha kedves, jóindulatú, cuki, házias, illedelmes srácok vagyunk, akkor mehet a friendzone, mert "nem izgalmas".

Ha pedig macsó, beszólogatós, kalandozós, "tipikus férfi" szerepét vesszük fel, akkor már mindenki izgalmasnak tart, és meg akar menteni.

Tudom, hogy ezért lepontozást fogok kapni, mert az igazság a te lelkivilágodat is bántja, de sajnos ezek tények.

Én is szívesen vinnék virágot minden este a páromnak, és csinálnék neki forrófürdőt miközben elmosogatok, de ilyenkor rögtön érdekesebb lesz az srác aki az éjszakát a városban tölti, és úgy cseréli a lányokat mint a zoknikat. Én pedig aki az "otthont" jelentem, az meg már unalmas.

"Pedig a Petike milyen rendes volt, dolgozott, és még főzni is tudott" - ismerős ez a mondat? Én nagyon sokat hallgattam azokról a srácokról, akik nem tudnak kilépni a jófiú szerepből, és a csajok 6-24 hónap után elköszönnek, mert lett valaki izgalmasabb.

2020. nov. 3. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 És mi lenne, ha nem vennél fel semmilyen szerepet? Erre nem gondoltál még? Fogadok, hogy nőről még csak a Nikolasz Viktortól hallottál.
2020. nov. 3. 11:22
 18/18 anonim ***** válasza:

17# leírtam azt az eshetőséget is, javaslom, hogy olvasd át újra figyelmesen a válaszomat. :) Én alapjaiba véve egy kedves, udvarias, jól nevelt srác vagyok, ez évekig nem vált be.

Fogadhatsz de teljesen felesleges. Egy éjszakás megszámlálhatatlan (neked nincs tinder a telefonodon? lol), de már 2 éve boldog párkapcsolatban élek: amióta felvettem a leírt szerepet, amit a nők igényelnek, azóta nincs problémám a pártalálásban. Ezt nem én mondom, ezért lehet gyűlölni, de én ezt tapasztalom :)

Tisztelet a kivételnek, hiszen az mindig van.

2020. nov. 3. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!