Ha belül van valamitöl valami jokedved.
Teljesen kicserelödik az ember ha vmitöl boldog
Legkönnyebben egy pszichológus segítségével.
Önerőből is nekifuthatsz, hiszen 1001 technika található a neten, de őszintén szólva ezek annyit érnek, mint halottnak a csók. Fordulj szakemberhez minél hamarabb, és már pár hónap múlva drámai javulást fogsz érzékelni.
Igen, ennek is vannak fokozatai, és nem is mindenkinek van pénze magán orvosra. Alsóhangon 10-12 ezer egy alkalom, de ide terápia kell. Az nem tudom hány alkalom, de hogy eredményt érjetek el nem kevés.
Alapból azt tudom tanácsolni higy minél jobban bezárkózol annál jobban el fog mélyülni a fóbiád.
Menj társaságba, és ha nem érzed jól magad még mindig haza tudsz menni.
Csinálj több olyan dolgot amiket szeretsz, önbizalmat ad. Az önbizalom növelésével nálam csökkent a fóbia is.
Lehet gyakorolni is, menj el venni valamit és nézz az eladó szemébe még akkor is ha legszivesebben a földet bámulnád. Azért jó mert őt úgyse látod többet tehát nem lesz ciki ha zavarban vagy. Van még egy-két ilyen apró dolog amit kipróbáltam.
Öszességében az segített hogy akartam gyógyulni. Nem sikerült teljesen de sokkal rosszabb is lehetne ha nem foglalkozok vele ilyen sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!