Tegnap kicsit kiakadtam. Mielőtt valaki azt hinné 15 éves vagyok, és komolytalan, nagyon nem. Bish Barbie, Conchita Wurst, Valentina Sampaio velemeny? Én megirom hosszabban.
"Nagyobb céljai vannak"? - látod, pont ez a szomorú. Hogy nagyobb célnak, menőbbnek tartják ezt a "munkát", bizony, te magad is.
A többi meg a balek, a pancser, ugye? :)
Láttad már a Bronxi mesét (deNiro film)? Ha nem, nézd meg!
Egyszer majd nézz körül a világban, rendes ember teszi a dolgát, hivatásszerűen dolgozik a maga területén - és nem, képzeld nem vagyok én sem hivatalnok, sem pedagógus, de többek közt tanítok is - viszont egyetlen hivatalnokot és pedagógust, vagy virágárust vagy tejes embert, stb. sem tartok kevesebbnek, mint amilyenek a te példaképeid.
Viszont van benned önkritika, és ez jó! Azt mondod, e nép birka és mindent el lehet adni nekik bölcs ismerősöd szerint - hát nálad is bejött :) Szóval természetesen van az a réteg, akiből megélnek, bizonyára.
De tartom én is a véleményemet, hogy nem lehet mindenki ilyen elvarázsolt és hamis értékeket mutató ember.
Influencerek és google-nak dolgozók meg nem ugyanazok, hidd el, nagy a különbség.
7-es voltam, szép napot! Megyek, mert nálam kezdődik a munka, neked jó pihenést, vagy ami jön! :)
12, pont ez az, hogy átlagos vagy. Ma ez az átlag. Siralmas.
Remélem a nicked nem a születési éved, mert akkor extrán siralmas hogy itt tartasz. Ha csak 15 vagy még van remény (talán). De elnézve az itteni, fiatalok által kiírt kérdéseket is...
Bish Bharbie-val kapcsolatban ezer problémát fel lehetne sorolni, és a transzneműsége nem lenne közöttük, az viszont igen, hogy az állításoddal ellentétben agresszív, mint az állat, akár tettlegesség szintjén is.
Ami meg Conchita Wurstot illeti, ő soha nem érezte magát nőnek, egy egyszerű meleg férfi, aki a show kedvéért beöltözik, amikor színpadra áll, nem is csinál belőle titkot. (Gondolod, hogy egy transz nő meghagyná magán a szakállat...?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!