Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tegnap kicsit kiakadtam....

Kopito1985 kérdése:

Tegnap kicsit kiakadtam. Mielőtt valaki azt hinné 15 éves vagyok, és komolytalan, nagyon nem. Bish Barbie, Conchita Wurst, Valentina Sampaio velemeny? Én megirom hosszabban.

Figyelt kérdés
Ezek mind azok az emberek lehetnek akik nem átlagossak és mind a nagy rész emberiség által rossz példát mutatnak a kis gyerekeknek. Álljunk csak picit meg egy szóra. Otthon amikor a apu kiabál az anyuval, vagy van alkoholista a családban, az a kisgyereknek milyen példát mutat. Bish Barbie ban milyen agresszivitás van ami annyira durva, semmilyen. Egy ember aki nem érezte jól magát a bőrében. Valószinű, de nem biztos, hogy a fenti két ember Bish B. n kivül is a pályafutásukat ugyanúgy kezdték, de nem biztos. Az, hogy nap mint nap elkell viselni B. B. nek mindenféle homárt a pénzért, nem lehet könnyű. Nem tudhatjátok mi van ez mögött, nem tudhatjátok milyen gyermekkora volt, min ment keresztül, senki nem tudd semmit erről az egészről. Jöttök itt azzal, hogy illegális dologból szerzi a pénzét, miből is a testéből, akkor szerezd te is te retardált, és próbáld meg elviselni azt a hányinger embert elviselni amilyen te vagy, és ő nem mond neked nem-et mert adsz neki pénzt. A videók, a youtube kiábránditó, miért is? Ha ezaz ember akarna vezethetne egy smink iskolát, mivel nagyon ügyes. Lehordjátok őt, lemondjátok, ti mit értetek el eddig az életben? Mire vagytok ennyire büszkék azok akik csesztetitek őt és ember számba nem nézitek, hm? Van egy jó barátom, ő ügyvéd a legfelsőbb biróságon, egy nagyon nagy neves ember, amikor a főiskolát végezte el még lány volt, de most már fiú, mert nem érezte jól magát a bőrében. A birók, jogászok ezt tudják róla, annyira érzékeny, kellemes jó ember, kit érdekel az, hogy nem átlagos. Csak a idióta hülye ember csinál ebből gondot, ne legyetek seggfejek, gondolkozzatok el azon, hogy ti fikázók mire jutottatok a életetekben és boldogak e vagytok, szar nép, tisztelet a kivételnek..

#Chonchita Wurst #Valentina Sampaio
2020. szept. 19. 07:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
7* semmi probléma nincs velem, sőt. Lányokat szeretem, de nincs problémám az ilyen emberek barátkozásával sem. Annó régebben egy eléggé felkapott modell lány mondta nekem, hogy a magyar nép eléggé butus és ez jó, mivel nagyon sok mindent el lehet adni nekik, úgy, hogy bekövetik őt instán, facebookon ... olyanok mint a birkák. Az, hogy influencerek szeretnének lenni, nincs azzal gond, valaki azon a téren is eltudd érni hatalmas sikereket, és az is egy munka én úgy gondolom, arról nem is beszélve, hogy hatalmas nézetségnél a youtube nem rossz pénzt fizet ki, de itt milliós nézettségre gondolok. Valaki igy dolgozik, valaki amúgy. Aki azt mondaná a google nak szeretne dolgozni azt is komolytalannak vennéd? Nem mindenki akar tanitó lenni, vagy hivatalnok, valakinek kicsit nagyobb céljai vannak, mer álmodni, a másik kérdés meg e valósul, mert csak apró százalék válik valóra, de ahogy az álom úgy a reményre is mondják, hogy az hal meg utoljára. Engem nem kell sajnálni, bár ha neked jobb lesz attól lehet :) én csak a véleményem kifejtettem, ennyi.
2020. szept. 19. 09:26
 12/18 A kérdező kommentje:
10* Nem vagyok egy átlagos srác max annyi :)
2020. szept. 19. 09:31
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
"Nem mindenki akar tanitó lenni, vagy hivatalnok, valakinek kicsit nagyobb céljai vannak, mer álmodni.." - Remélem, hogy a nagyobb célokat nem az "influenszerkedésre" értetted.. :D
2020. szept. 19. 09:33
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

"Nagyobb céljai vannak"? - látod, pont ez a szomorú. Hogy nagyobb célnak, menőbbnek tartják ezt a "munkát", bizony, te magad is.

A többi meg a balek, a pancser, ugye? :)

Láttad már a Bronxi mesét (deNiro film)? Ha nem, nézd meg!

Egyszer majd nézz körül a világban, rendes ember teszi a dolgát, hivatásszerűen dolgozik a maga területén - és nem, képzeld nem vagyok én sem hivatalnok, sem pedagógus, de többek közt tanítok is - viszont egyetlen hivatalnokot és pedagógust, vagy virágárust vagy tejes embert, stb. sem tartok kevesebbnek, mint amilyenek a te példaképeid.

Viszont van benned önkritika, és ez jó! Azt mondod, e nép birka és mindent el lehet adni nekik bölcs ismerősöd szerint - hát nálad is bejött :) Szóval természetesen van az a réteg, akiből megélnek, bizonyára.

De tartom én is a véleményemet, hogy nem lehet mindenki ilyen elvarázsolt és hamis értékeket mutató ember.

Influencerek és google-nak dolgozók meg nem ugyanazok, hidd el, nagy a különbség.

7-es voltam, szép napot! Megyek, mert nálam kezdődik a munka, neked jó pihenést, vagy ami jön! :)

2020. szept. 19. 09:38
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

12, pont ez az, hogy átlagos vagy. Ma ez az átlag. Siralmas.

Remélem a nicked nem a születési éved, mert akkor extrán siralmas hogy itt tartasz. Ha csak 15 vagy még van remény (talán). De elnézve az itteni, fiatalok által kiírt kérdéseket is...

2020. szept. 19. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezek valami bóvli samponok??? Mert úgy hangzanak s több figyelmet nem is érdemelnek;)
2020. szept. 19. 11:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Bish Bharbie-val kapcsolatban ezer problémát fel lehetne sorolni, és a transzneműsége nem lenne közöttük, az viszont igen, hogy az állításoddal ellentétben agresszív, mint az állat, akár tettlegesség szintjén is.

Ami meg Conchita Wurstot illeti, ő soha nem érezte magát nőnek, egy egyszerű meleg férfi, aki a show kedvéért beöltözik, amikor színpadra áll, nem is csinál belőle titkot. (Gondolod, hogy egy transz nő meghagyná magán a szakállat...?)

2020. okt. 3. 19:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi ez a kérdés alatt kifejtett hosszú lebaszás?? Ha érdekel, én igenis kedvelem Bish Barbit❤️ Az összes videóját láttam, szóval kb tisztában vagyok vele, miken ment keresztül. Big respect a Hölgynek❤️
2021. aug. 5. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!