Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez lenne a koronavírus célja?...

Ez lenne a koronavírus célja? Nagyon félelmetes! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

2020. szept. 17. 16:49
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
45%
Make ha egyszer elkapjak es a testuk az atlagnal rosszabbul reagal ra es annyira megviseli a tudejuket, hogy az 2 het utan felmondja a szolgalatot, akkor utana nem orokoltethetik tovabb a genjeiket ezek az iq betyarok. Csak sajnos nem intelligencia alapjan szelektal a virus.
2020. okt. 21. 17:53
 32/39 anonim ***** válasza:
30%

30/

ad 1: Nagyon kevesen gondolják kitalált dolognak. Nem a vírust tagadjuk. Csak tudjuk, hogy nem akkora mumus, mint azt híresztelik.

ad2: Az influenza sokkal komolyabb betegség, mint a covid. Ritka esetekben jár súlyos tünetekkel, és szövődményekkel. Akin nem fog ki egy influenza (nem került amiatt sem kórházba, vagy lélegeztetőgépre), az emiatt sem fog.

ad3: Átestem rajta, mégis túlzásnak érzem a kivédésére kitalált intézkedéseket.

2020. okt. 21. 17:59
 33/39 anonim ***** válasza:
42%
32 Attól mert te átestél rajta könnyedén pl:2hét alatt. Mi a garancia, hogy másnak nem 1,5 hónapig fog tartani és nem kerül lélegeztetőgépre?! Semmi!
2020. okt. 21. 18:08
 34/39 anonim ***** válasza:
49%
#32-es, nem mindenkire hat ugyan olyan és ha az influenzához hasonlítod, akkor ha esetleg egyszer valamilyen műtéten kéne átesned, akkor nyugodtan megkérhetnél egy hajléktalant az orvos helyett, hogy végezze el a műtétet, mert legalább olyan távol áll a kettő egymástól, mint a hasonlatban szereplő doktor és hajléktalan műtési készségei, tudása.
2020. okt. 21. 18:15
 35/39 anonim ***** válasza:
ugyan úgy*
2020. okt. 21. 18:15
 36/39 anonim ***** válasza:
47%

Nézzétek, ha nekem az orvosom azt mondja, az influenza komolyabb, mint a covid, akkor én neki hiszek inkább.

Ide csak a saját példámat hoztam, de átesett rajta a párom is, hasonló tünetekkel mint én, illetve egy családtagom, és több ismerősöm. Többféle korosztályba tartozó emberek, sőt, még olyan is van köztük, akinek örökletes szívbetegsége, és túlsúlya is van. Az ő tünetei voltak a legsúlyosabbak, ő teljesen úgy élte meg a betegséget, mint egy influenzát. Több napig volt magasabb láza is(38-39 között).

Nem kellene ennyire eltúloznotok a vírustól való félelmet. Még a végén az betegít majd meg...

A 34-es hasonlata pedig nevetségesen gyermeteg, és ergya.

2020. okt. 22. 11:54
 37/39 anonim ***** válasza:
36%
36. Tudom mit okoz/ okozhat. Több ismerősöm már átesett rajta. Van aki már 1 hónapja kórházban.. Szajkózod a saját magad hülyeségét, sőt mostmár hozzáteszed az orvosod is, hogy hátha úgy jobban azt higgyék, hogy igazad van.
2020. okt. 22. 12:05
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Itt most nem is arról van szó, hogy épp akutan mit okoz, hanem az esetleges későbbi szövődményekről. Ok túlélted szépen, lehet egy náthánál nem is volt rosszabb, de már több helyen írják, hogy hosszútávon még az enyhe lefolyásúnak is lehetnek következményei. Épp ez a bizonytalanság az, amiért jobb vigyázni. Én se vagyok a híve annak, hogy a szobám sarkában sírjak miatta, de a maszkot felhúzom és a távolságot megtartom... csak azt nem értem miért olyan nagy kérés, hogy ezt a többi ember is tegye meg. Ja tudom, mert a maszktól rabszolgák lesznek.
2020. okt. 22. 12:50
 39/39 anonim ***** válasza:
59%
Inkább "rabszolga" legyen az ember mint egy statisztikai adat az elhunytak között.
2020. okt. 23. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!