Ez lenne a koronavírus célja? Nagyon félelmetes! Mi a véleményetek?
30/
ad 1: Nagyon kevesen gondolják kitalált dolognak. Nem a vírust tagadjuk. Csak tudjuk, hogy nem akkora mumus, mint azt híresztelik.
ad2: Az influenza sokkal komolyabb betegség, mint a covid. Ritka esetekben jár súlyos tünetekkel, és szövődményekkel. Akin nem fog ki egy influenza (nem került amiatt sem kórházba, vagy lélegeztetőgépre), az emiatt sem fog.
ad3: Átestem rajta, mégis túlzásnak érzem a kivédésére kitalált intézkedéseket.
Nézzétek, ha nekem az orvosom azt mondja, az influenza komolyabb, mint a covid, akkor én neki hiszek inkább.
Ide csak a saját példámat hoztam, de átesett rajta a párom is, hasonló tünetekkel mint én, illetve egy családtagom, és több ismerősöm. Többféle korosztályba tartozó emberek, sőt, még olyan is van köztük, akinek örökletes szívbetegsége, és túlsúlya is van. Az ő tünetei voltak a legsúlyosabbak, ő teljesen úgy élte meg a betegséget, mint egy influenzát. Több napig volt magasabb láza is(38-39 között).
Nem kellene ennyire eltúloznotok a vírustól való félelmet. Még a végén az betegít majd meg...
A 34-es hasonlata pedig nevetségesen gyermeteg, és ergya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!