Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez lenne a koronavírus célja?...

Ez lenne a koronavírus célja? Nagyon félelmetes! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

2020. szept. 17. 16:49
1 2 3 4
 21/39 Lazy Lover ***** válasza:
35%
Cecília néni is megmondta meg a WHO is hogy semmit nem ér az a maszk de mind1....
2020. szept. 18. 09:11
 22/39 anonim ***** válasza:
34%

19, Igen, ezt a nagyon bugyuta hasonlatot is imádjátok szajkózni, épp mint a konteo szót. De NEM ez volt a kérdésem! Mi a vgcél, akkor így kérdem, hogy a magadfajták is megértsék! A maszkhasználattól el fog ez az egész tűnni, vagy marad, mert a maszk semmiben sem fogja meggátolni vírus barátunkat, és életünk végéig marad a maszk is, mert rettegünk egy kis láztól? Akkor idén a megváltó maszk miatt már semmilyen betegségünk sem lesz, igaz? Sem nátha, sem influenza, mert majd ettől is megvédjük egymást.

20-as, Ugye-ugye, majd lecseng! Pontosan ahogy ez az újfajta takonykór is lecsengne, ha hagynák. De gazdasági érdekek miatt jobb cirkuszt csinálni belőle. Ja, és a doktornő nem a spirituál tévében nyilatkozott, te bugyuta, csak egy magyar tv-ben sem fogják ezt leadni!

Nem tudod hogy működik ebben a világban minden? Vagy azt mondod elismert orvosként, híres celebként, amit a hatalom akar, vagy ellehetetlenítenek. Ha csak egy kicsit is mozognál felsőbb körökben, nem csak a proli rétegben, akkor lenne rálátásod arra, hogy mindig van egy felsőbb hatalom mindenki felett (legyen az világhírű orvos, vagy elismert tudós), aki megkapja az utasításokat. A ti naivságotok, és vakságotok miatt megyünk majd mi -akik még néha gondolkodni is szoktunk- is a süllyesztőbe. Miattatok! Hatalmas, birka tömegként legalább fognátok fel, hogy milyen súlya van az ostobaságotoknak!

2020. szept. 18. 09:12
 23/39 anonim ***** válasza:
52%
Ahh addig hallgattam ezt az agyzsibbasztó baromságot, hogy majd valami ragtapaszszerű izén fogják nekünk "beadni" az oltóanyagot, amin olyan mikroszkópikus tűk vannak, hogy észre se vesszük, és ez majd módosítja a dns-, meg génállományunkat. :DDD Persze azért használnak most 5 centis tűket, de majd a tized milliméteres tűvel (ami éppcsak karcolná a legfelső bőrréteget) annyi oltóanyagot juttatnak a szervezetünkbe, hogy attól androidok leszünk. :DDD
2020. szept. 18. 09:48
 24/39 anonim ***** válasza:
59%
"mi -akik még néha gondolkodni is szoktunk" - A 8 elvegzett altalanossal, betanitott munkaskent? Vak vagy a vilagtalanok kozott.
2020. szept. 18. 10:28
 25/39 anonim ***** válasza:
68%

24, Nem, pont amilyen középszintű végzettséged van neked, olyan lehet nekem is. És igazad van, én is pont olyan sértő, és lenéző kommentet írtam ezzel, mint amilyet manapság divat, és mint amit eddig én is elítéltem. Sajnálom, ez a helyzet belőlem is kihozta a legrosszabbat. Kérlek, ne haragudjatok! (azt hiszem két hozzászólónak szól a bocsánatkérésem).

Miért viselkedünk úgy, mintha egymás ellenségei lennénk? Mintha gyűlölnénk egymást? Elég nagy az esély rá, hogy nem ismerjük egymást, talán még csak nem is találkoztunk sohasem. Mindannyian csak találgatni tudunk, hogy mi is lesz ezután a jövőnkkel. Mi lenne, ha néhányan összejönnénk (ha úgy akarjátok maszkban) egy egyszerű Bp-i kávézóban, és beszélgetnénk erről a helyzetről, kulturáltan, emberi körülmények között? Nem veszekedve, hanem meghallgatva mindenki érveit, esetleg kutatásait ebben a témában? Főorvos ismerősömet valószínűleg nem tudom mozgósítani, mert az állásával játszana, de van mikrobiológus ismerősöm, aki talán név nélkül beszélgetne velünk. Mit szólnátok hozzá?

2020. szept. 18. 18:18
 26/39 anonim válasza:
45%

Az a véleményem, hogy retardáltak vagytok, ha elhiszitek.

Amivel alapvetően nem is lenne baj, mindenkinek joga van hülyének lenni egészen addig, amíg csak magának árt vele, csakhogy azzal, hogy pár millió kretén a világon nem oltatja be magát, veszélyeztet másokat is.

2020. szept. 18. 20:00
 27/39 IgazmondóJancsika válasza:
41%

Személy szerint én inkább a tapasztalataimnak hiszek.

A "nagy lezárások" idejében is ugyan úgy dolgoztam. Maszkviselési kötelezettség annyiban kimerült, hogy bolt előtt fel, vásárlás végeztével pedig le. Ugyan úgy látogattuk a családunkat, jártunk hivatalos ügyeket intézni. Lám lám, senki nem kapta el a vírust. Én nem tagadom hogy létezne, de nem bírhat ekkora erősségel, hogy mindent be kéne zárni. Olyan buta szabályokat hoztak a héten a munkahelyen, hogy maszk viselése kötelező, de nem mindenkinek és mindenhol. Magasabb pozícióban lévő ember(ek) maszk nélkül rohangálnak. Magasabb belmagasságú helységben húzd fel a maszkod, 2,5m-res irodában nem kell, de a kültéren megint húzzál akkor is, ha az adott szakaszon napi 5 ember jár el. Na akkor ennek mi értelme? Lezárásnak mi értelme volt? Eltűnt a vírus, miért? Még az időjárás sem változott nyár közepe óta, de Szeptember 1-jével felébredt, vagy mi? Lemerem fogadni, hogy November-Decemberben ismét oldják a dolgokat, ugyanis "el kell menni a karácsonyi vásárba", meg utazgatni.

A kezdet kezdetén miért nem szüntették be a légiközlekedést, "nagyjainak" miért utazgattak azután is, maszk nélkül? Olvastam egy elég elgondolkodtató szöveget. Amennyiben tényleg olyan brutál volna ez a vírus, akkor a fejesek beszrva volnának, nem jatszanák a politikai színjátékot stb.

Én meglátásom szerint, a kínai laborban szándékosan módosították ezt a vírust, hogy legyen mire fogni a gazdaság belassítását. Túltermelés volt. Autógyárak szrták ki az új kocsikat 1990ota, csak a norma, csak a profit. Tavaly volt az Audiban is a "sztrájk". Aki azt mondja, hogy helyes volt, az téved. Ott sem a dolgozókról szólt, szándékos belassítás volt. Például nézzétek meg a műszaki cikkeket is. Megannyi márkájú tv, telefon, óra. "Márkátlan" konyhai műszaki cikkek a "márkások" mellett.

Ez egy nagyon jól kitervelt, nem most kezdődött stratégiai. Ezután milesz? Találgatni sem lehet...

Szüleim idejében heteket, hónapokat kellett egy új autóra várni. Mára már gyorsabban megy, mint a háziorvosi rendelés. Sok minden megváltozott. Emberek, szokások... Itt az eredménye.

(Remélem ezzel a véleménnyel nem bosszantok fel senkit, ahelyett csak gondoljatok ebbe bele.)

Orvosok véleményéről, meg csak annyit, hogy elmész mandula gyulladással Dr. Kovács Úrhoz. Azt mondja, ki kell kapni azt a mandulát. Te hezitálsz, kérsz haladékot. Elmész utána Dr. Molnár Úrhoz és azt közli, hogy semmi szín alatt nem szabad kivenni, mert megvéd ettől-attól és inkább írok fel antibiotikumot.

Akkor mégis ki szava igaz?

Az orvos is ember. Van olyan, nem is kevés, hogy "leszrom" életet élek, ahogyan sok más ember és lehet, hogy butaság a "vírus intézkedés", de a lényeg, hogy hónap elején a számlámon legyen a pénz.

Ismétlem, nem veszekedni akarok, nem kell velem egyetérteni, csak kérem, a vitapartnereket kulturáltan válaszolni, beszélgetni. Köszönöm!

2020. szept. 19. 02:38
 28/39 anonim ***** válasza:
29%
Pszt megsúgom mi a koronavírus célja. Így könnyen tudunk szelektálni a facebook ismerőseink közt és talán csak a normálisak maradnak, akik nem néznek Doktor Gödényt és hasonló álbaromságokat szajkózó idiótákat. Istenem mennyivel könnyebb volt az internet előtt, amikor azt hihettem, hogy kevesebb idióta van a világon. Üdv, egy biológus.
2020. szept. 19. 14:45
 29/39 anonim ***** válasza:
40%

Hja!

Dr. Görény a főmajom.

2020. szept. 20. 10:05
 30/39 anonim ***** válasza:
Vicc, hogy még egyes emberek mindig csak kitalált dolognak gondolják a covidot. És azt gondolják, hogy immunisak rá, mert tavaly az influenzát is 1 hét alatt kikúrálták..
2020. okt. 21. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!