Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy azt akarom,...

Miért van az, hogy azt akarom, minden fiúnak én tetszek?

Figyelt kérdés
Most kerültem új osztályba, és azt berögzötten azt akarom, hogy én tetszek mindenkinek. Ha már valamelyik fiú beszél más lánnyal féltékeny vagyok rá. Ha véletlen valamelyik fiú hozzám szól, vagy rám néz tök zavarban vagyok, és azt hiszem hogy tetszek neki. Sőt van az osztályban egy leszbikus lány akinek tetszik az egyik lány osztálytársam és én tök féltékeny vagyok hogy mért nem én tetszek neki. Miért van ez?
2020. szept. 8. 20:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
90%
A személyiségedre kell figyelj. Mindenkinek. Erről szól az élet. Higy egyre jobb legyél és telitett életet élj, amit a személyiségeddel tudsz elérni. A tetszés is a kisugárzásból ered, ami a személyiségből fakad. Találd meg magadban az isteni csodát, és hagyd hogy megnyilvánuljon.
2021. márc. 3. 13:46
 32/33 anonim ***** válasza:
Én is sokszor gondolok ilyet. Bár ha rám néz egy fiú, abból még azért nem. Ezek közül biztosan tetszel egy-kettonek, bár nem hiszem, hogy mindegyiknek.
2021. márc. 4. 11:00
 33/33 anonim ***** válasza:
34%
Rosszul neveltek, ennyi.
2021. márc. 11. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!